Β. Χατζηβασιλείου: Παίζει βόλεϊ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

08:35 31/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Σε εντατικές προπονήσεις βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, για καλό σκοπό. Η δημοφιλής παρουσιάστρια στέλνει το δικό της «πακέτο» αγάπης σε όλους τους συμπατριώτες της Θεσσαλονικιούς, καλώντας τους να συνεισφέρουν για το «Χαμόγελο του παιδιού».

«Είμαστε σε προετοιμασία αγώνα βόλεϊ γυναικών για να δοθούν τα έσοδα στο “Χαμόγελο του παιδιού”. Είσαστε όλοι καλεσμένοι! Το άλλο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 6.00 μ.μ., στη ΧΑΝΘ. Δεν θα υπάρχει είσοδος! Μόνο ένα κουτί για τον όβολό μας κατά βούληση»

ήταν το κείμενο που ανάρτησε την Παρασκευή το πρωί στον λογαριασμό της στο Twitter  η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Η ανταπόκριση κυρίως χορηγών ευτυχώς είναι μεγάλη. Δεν θα υπάρχει είσοδος, αλλά ένα κουτί που όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει ό,τι του περισσεύει. Από ένα ευρώ ή ό,τι άλλο μπορεί» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην «Espresso» για τη φιλανθρωπική εκδήλωση. «Οσον αφορά εμένα, προσπαθώ να ξαναθυμηθώ το βόλεϊ που ήξερα. Μαζί με παλιές αθλήτριες του βόλεϊ από τη Θεσσαλονίκη, που συμμετέχουν και στην Εθνική, θα αντιμετωπίσουμε τη μόδα γυναικών βόλεϊ της ΧΑΝΘ. Παράλληλα θα υπάρχουν ενδιάμεσα χάπενινγκ για παιδιά, όπως διαγωνισμός σερβίς!»

Σύμφωνα ωστόσο με την παρουσιάστρια: «Αλλο το μπιτς-βόλεϊ κι άλλο το βόλεϊ σάλας. Είναι δύο διαφορετικά αθλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα