Χριστίνα Παππά: Για ποιόν έφτιαξε τιραμισού;

08:20 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Την περασμένη Πέμπτη, ο φωτογραφικός φακός του OK  απαθανάτισε  την Χριστίνα Παππά στη Γλυφάδα, μαζί με τον 26χρονο γιό της Δημήτρη, έξω από το sushi restaurant Hama, στο οποίο εκείνος είναι συνιδιοκτήτης.
Η Χριστίνα που έγινε μητέρα σε πολύ μικρή ηλικία, είναι πολύ δεμένη με το γιό της, της αρέσει που έχει φιλική σχέση και επικοινωνία μαζί του και φροντίζει να τον περιποιείται σαν παραδοσιακή μαμά. Την ημέρα εκείνη μάλιστα πήγε να τον δει γιατί του είχε φτιάξει ένα από τα αγαπημένα του γλυκά, το τιραμισού.
Όπως

είπε: «Είχα φτιάξει ένα από τα αγαπημένα του γλυκά, τιραμισού και του το πήγα. Ο γιός μου, λέει ότι φτιάχνω υπέροχα γλυκά. Ο κορμός και η σοκολατόπιτα, είναι ανάμεσα στα αγαπημένα και των δυό μας. Όμως και ο Δημήτρης έχει ταλέντο στη μαγειρική. Του αρέσουν κυρίως οι ιδιαίτερες γεύσεις. Η σπεσιαλιτέ του είναι κρέμα παστικέρα».
Πάντως όσοι την είδαν από κοντά θαύμασαν το στιλ και την αδυνατισμένη σιλουέτα της. « Με τις προπονήσεις στον πάγο επανήλθα στα κανονικά μου κιλά. Είμαι πολύ χαρούμενη» εξομολογήθηκε στο περιοδικό «OK».

Keywords
Τυχαία Θέματα