Ακόμα ερωτευμένοι Δέσποινα και Ντέμης

20:45 25/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η κοινή νυχτερινή έξοδος του ζευγαριού και η αρκετά διαχυτική συμπεριφορά τους, διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο τις κακές γλώσσες, που υποστήριζαν ότι το ο γάμος τους περνάει κρίση.
Την Κυριακή το βράδυ, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήγαν στο « Diogenis Studio» και διασκέδασαν, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα του Αντώνη  Ρέμου. Στην παρέα τους ήταν λίγοι καλοί φίλοι.
Ιδιαίτερα ευδιάθετοι, τόσο η Δέσποινα όσο και ο Ντέμης ήταν συνέχεια σχεδόν αγκαλιά, γεγονός που μαρτυρά πόσο ερωτευμένοι είναι, ακόμα

και μετά εννιά χρόνια γάμου. Η τραγουδίστρια  έγερνε στον ώμο του αγαπημένου της και εκείνος την κοιτούσε τρυφερά και της τραγουδούσε. Στη διάρκεια της βραδιάς, πέρα από τις παθιασμένες στιγμές και την έντονη διάθεση με την οποία τραγουδούσαν τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα μεταξύ τους.
« Δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς κραδασμούς στη σχέση του, με τον ερχομό ενός παιδιού όμως όλα αλλάζουν. Νιώθω απόλυτα ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη ακόμη με τον Ντέμη», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.
Ανάμεσα στους φίλους που αποτελούσαν την παρέα τους εκείνο το βράδυ, ήταν ο make up artist Δημήτρης Γιαννέτος και η λαμπερή Έλενα Παπαρίζου.  Η Έλενα, που φαίνεται να έχει ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη και το δύσκολο ψυχολογικά διάστημα, που πέρασε μετά τη λήξη της σχέσης της,  έφτασε στο « Diogenis studio», αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού του «Dancing on Ice».  Κάθισε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και πολλές φορές συμμετείχε στις συζητήσεις του ζευγαριού και τραγουδούσε μαζί με τη Δέσποινα, με την οποία πέταξαν και λουλούδια στο φίλο και συνάδελφό τους, Αντώνη Ρέμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα