Δωροθέα Μερκούρη: Τι είπε για τον Ματέο Παντζόπουλο;

08:00 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

H Δωροθέα Μερκούρη έχει δυναμισμό, έντονη προσωπικότητα, διαπεραστικό βλέμμα και ξεχωριστή ομορφιά.
Ο γάμος της με τον διάσημο κομμωτή Γουάρντ Σρέγκεχοιρντ έληξε το 2009,μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου,  9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών.
Πολύ σημαντικό πρόσωπο για τη ζωή της Δωροθέας Μερκούρη ήταν και ο επιχειρηματίας Μάκης Παντζόπουλος με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι για 6 χρόνια. « Ήμασταν μαζί στην Αμερική για 3 χρόνια. Ήταν ο φίλος μου πριν παντρευτώ τον άντρα μου. Όμως δεν κράτησε η σχέση μας, γιατί εγώ έμεινα στην Αμερική, ενώ εκείνος γύρισε στην

Ελλάδα. Παραμείναμε μαζί άλλα τρία χρόνια, έστω και εξ αποστάσεως.»
Η Δωροθέα Μερκούρη σήμερα ζει στην Ιταλία με τις δύο κόρες που απέκτησε από το γάμο της με τον Γουάρντ Σρέγκεχοιρντ, ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στην πασαρέλα για την επίδειξη που ετοιμάζει ο Γκοτιέ  και κάνει παρέα με τη  Μόνικα Μπελούτσι. Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών τυχαία πριν από μερικά χρόνια στο Παρίσι. Πλέον  έχουν γίνει φίλες. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκαν και έκαναν μια απογευματινή βόλτα στη Ρώμη. Η Δωροθέα με την κόρη της Ηλέκτρα δείπνησαν μαζί με την Μόνικα Μπελούτσι, το σύζυγό της Βενσάν Κασέλ και τα παιδιά τους στο γνωστό εστιατόριο « Milk & Honey».  Η Δωροθέα είπε για τη λαμπερή Ιταλίδα : « Η Μπελούτσι είναι καταπληκτική, ξεχωριστή. Είναι το πρότυπο γυναίκας που συνδυάζει πάρα πολύ καλά τη δουλειά με την οικογένεια».
Πηγή : Espresso

Keywords
Αναζητήσεις
δωροθεα μερκουρη ματεο, δωροθεα μερκουρη και ματεο
Τυχαία Θέματα