Ψάξε Βρες – 5 Γράμματα 1 Λέξη: Σκέτη σπαζοκεφαλιά

Πόσες λέξεις με πέντε γράμματα μπορείτε να σχηματίσετε;

Το Ψάξε Βρες είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο και εθιστικό ελληνικό παιχνίδι λέξεων, το οποίο απαιτεί σκέψη, ταχύτητα και λεξιγνωσία. Στην οθόνη σας θα παρουσιαστούν πέντε γράμματα, τα οποία συνθέτουν λέξεις. Με κάθε σωστή λέξη που βρίσκετε, κερδίζετε δέκα δευτερόλεπτα και… πόντους.

Ωστόσο, αν δεν μπορέσετε να βρείτε τη λέξη στο χρόνο που σας δίνει η εφαρμογή, τότε αυτή θα αποκαλυφθεί με το «Game Over». Άλλωστε, το Ψάξε Βρες

– 5 Γράμματα 1 Λέξη περιέχει δύσκολες λέξεις για τους απαιτητικούς παίκτες, ώστε να σας κρατήσει το ενδιαφέρον για αρκετό καιρό.

Δεν πρόκειται για ένα game λέξεων ή ένα παζλ με υψηλά γραφικά ή δύσκολο gameplay, αλλά για ένα Android app που θα ενεργοποιήσει το μυαλό σας και θα σας ψυχαγωγήσει ακόμα και εάν το κεφάλι σας είναι γεμάτο με υποχρεώσεις. Ένα παιχνίδι σπαζοκεφαλιά που θα κρατήσει καθηλωμένους για ώρες εσάς και την παρέα σας. Αν σας αρέσουν δηλαδή τα σταυρόλεξα, οι γρίφοι, τα παιχνίδια λέξεων ή τα παζλ, θα το λατρέψετε.

Ψάξτε και βρείτε τις πιο πολλές λέξεις και καθίστε στην πρώτη θέση στον πίνακα βαθμολογίας. Εάν τα πηγαίνετε καλά, επίσης, έχετε την ευκαιρία να κοινοποιήσετε το σκορ σας σε όλα τα social media και να προκαλέσετε τις δυνατότητες των φίλων σας.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.quizester.psaxebres

Keywords
Τυχαία Θέματα