Office Lens: Ένας υπερ-σαρωτής… τσέπης

Χαρακτηρίστηκε μία από τις «Καλύτερες εφαρμογές του 2015» στις Η.Π.Α.

Το Office Lens κόβει, βελτιώνει και κάνει αναγνώσιμες τις φωτογραφίες από πίνακες και έγγραφα, αρκεί να στοχεύσετε το έγγραφο με την κάμερα του Android και να πατήσετε το «κλικ».

Με άλλα λόγια, η δωρεάν εφαρμογή της Microsoft αποτελεί έναν υπερ-σαρωτή που λειτουργεί ακόμα και κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενεργοποιώντας, βέβαια, το φλας του smartphone.

Στην

ουσία, ψηφιοποιεί σημειώσεις από πίνακες, ώστε να μην χάσετε ποτέ ξανά σημαντικά έγγραφα ή επαγγελματικές κάρτες και σας αφήνει να μοιράζεστε πιο εύκολα τις χειρόγραφες σημειώσεις της σύσκεψης με τους συνεργάτες σας.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Office Lens για να μετατρέψετε εικόνες σε PDF, αρχεία Word και PowerPoint και αργότερα να τα αποθηκεύσετε στο OneNote ή στο OneDrive.

Βασικές δυνατότητες:

– Λειτουργία πίνακας: το Office Lens περικόπτει και αφαιρεί αντανακλάσεις και σκιές.
– Λειτουργία εγγράφου: το Office Lens περικόπτει και επιλέγει τα ιδανικά χρώματα για τις εικόνες. Η σαρωμένη εικόνα μπορεί να αποθηκευτεί στη θέση που θα επιλέξετε, δηλαδή είτε στο OneNote και το OneDrive, είτε σε φάκελο της συσκευής.
– Λειτουργία επαγγελματικής κάρτας: εξαγάγει πληροφορίες επαφής και τις αποθηκεύει στο βιβλίο διευθύνσεων και στο OneNote. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί καλύτερα με επαγγελματικές κάρτες στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Απλοποιημένα Κινεζικά. Η υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες θα είναι διαθέσιμη σύντομα.
– Λειτουργία μετατροπής αρχείων: «μεταφέρει» τις εικόνες σε αρχεία Word (.docx), PowerPoint (.pptx) ή PDF (.pdf), τα οποία αποθηκεύονται αυτόματα στο OneDrive.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.onenote.com/apps

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officelens

Keywords
Τυχαία Θέματα