Angry Birds Action: Επέστρεψαν τα θυμωμένα πουλιά

Τα Αngry Βirds λίγο… διαφορετικά!

Η Roviο προσθέτει έναν ακόμα τίτλο «Angry Birds», ο οποίο, όμως, χαρίζει διαφορετική εμπειρία στον παίκτη. Μπορεί οι χαρακτήρες και το όνομα να παραμένουν ίδια, αλλά πλέον οι gamers βλέπουν το παιχνίδι από ψηλά και όχι από το πλάι, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Έτσι, χαρίζει την αίσθηση του… τρισδιάστατου Pinball!

Φυσικά το release του δωρεάν app δεν αποτελεί μια τυχαία απόφαση της Rovio -τουλάχιστον χρονικά- αφού σκοπεύει να προετοιμάσει τους fans των Angry Birds

πριν βγει η πολυαναμενόμενη ταινία στις αίθουσες των σινεμά (12/5).

Το εν λόγω game θα σας βάλει στον ρόλο του Red, του πουλιού που προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του στις κατηγορίες που τον θέλουν να έχει καταστρέψει το χωριό των πουλιών.

Πρόκειται για ένα ακόμα παιχνίδι με απλοϊκό gameplay, αφού οι παίκτες πρέπει να μαζέψουν αυγά και αντικείμενα bonus, με απώτερο σκοπό να σκοτώσουν τους εχθρούς τους, τα γουρούνια.

Όπως και να έχει, αποτελεί μια άκρως ανάλαφρη και ξεκούραστη πρόταση στο Google Play που σίγουρα θα ξετρελάνει όσους έχουν ήδη αποκτήσει εμπειρία στο shooting των Angry Birds.

Δεν μπορεί να παραληφθεί και η ιδέα των BirdCodes που ενσωματώνονται στην εφαρμογή, δηλαδή ένα είδος QR κώδικα που μπορείτε να σκανάρετε με την κάμερα του smartphone και στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε mini games και αντικείμενα bonus. Αυτοί οι κωδικοί θα πωλούνται σε καταστήματα παιχνιδιών αλλά και brands, όπως είναι τα Happy Meals των McDonalds.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.rovio.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.popcorn

Keywords
Τυχαία Θέματα