HTC One X: Ο νέος αυτοκράτορας

Στο θρόνο του ταχύτερου κινητού της αγοράς «στρογγυλοκάθεται» πλέον το τετραπύρηνο HTC One X, συμπεριλαμβάνοντας και μια εξαιρετική κάμερα στα ατού του.

H λέξη «τετραπύρηνο» φέρνει στο μυαλό των περισσοτέρων τον επεξεργαστή ενός PC. Η HTC ωστόσο φροντίζει να επεκτείνει τους… συνειρμούς σας και στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, λανσάροντας το πρώτο τετραπύρηνο smartphone της αγοράς. Οι τέσσερις πυρήνες του One X, χρονισμένοι στα 1.5 GHz,

σε συνδυασμό με το 1 GB RAM, προσφέρουν άμεση απόκριση σε κάθε σας προσταγή. Το Nvidia Tegra 3 chipset, άλλωστε, εξοπλίζει τη συσκευή με δυνατότητες εφάμιλλες μιας φορητής παιχνιδομηχανής. Την «ιπποδύναμη» του One X ενισχύουν τόσο το Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) όσο και το αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης, το HTC Sense 4, με το οποίο δίνεται έμφαση στην ευκολία αλληλεπίδρασης. Το ανανεωμένο Android ξεδιπλώνει τα ταλέντα του πάνω σε έναν ευρύχωρο «καμβά» 4.7 ιντσών, με ανθεκτικό Corning Gorilla γυαλί. Οσον αφορά στην κάμερα των 8 ΜΡ, είναι άμεση, ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη, ενώ ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στο πάτημα του κουμπιού και στη λήψη έχει πρακτικά εκμηδενιστεί. Παράλληλα, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ακόμα και κατά τη διάρκεια καταγραφής HD βίντεο, δίχως να διακόψετε την εγγραφή. Χάρη στο αποκλειστικό chip απεικόνισης HTC ImageChip, η λειτουργία συνεχών λήψεων δίνει τη δυνατότητα για… καταιγισμό αυτόματων διαδοχικών φωτογραφιών. Το One X δεν υποστηρίζει χρήση εξωτερικών καρτών μνήμης, ωστόσο τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου (26 GB διαθέσιμα για το χρήστη) επαρκούν! Και αν ακόμα δεν έχετε μυηθεί στα πλεονεκτήματα του cloud, η HTC σε συνεργασία με το Dropbox, σας δίνουν 25 GB χώρο στο «σύννεφο» για δύο χρόνια. Τέλος, η τεχνολογία NFC, ενσωματώνεται στον νέο… αυτοκράτορα της HTC, μιας και το μέλλον της ανήκει, με πλήθος εφαρμογών να βρίσκονται καθ’οδόν, όπως ηλεκτρονικές πληρωμές, ανταλλαγή δεδομένων με ένα άγγιγμα κ.λπ.

XAPAKTHPIΣTIKA

Διαστάσεις: 134,4

Keywords
Τυχαία Θέματα