Η APC μέγας χορηγός στο 4ο Συνέδριο Infocom Green ICT

10:33 18/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η APC by Schneider Electric, κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ισχύος και ψύξης παγκοσμίως, ήταν Μέγας Χορηγός στο 4ο Συνέδριο InfoCom Green ICT 2012, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου στην Αθήνα.

Η
APC by Schneider Electric παρουσίασε λύσεις για τη βελτίωση και την ανάπτυξη αποδοτικότερων Data Centres και Δικτύων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Αθανασόπουλος, Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα της APC by Schneider Electric, σε ομιλία του με θέμα τα αποδοτικότερα Data Centers στην ενότητα του Συνεδρίου ‘ICT Goes Green’ παρουσίασε τρόπους με τους οποίους ένα κέντρο δεδομένων μπορεί να προσαρμοστεί στο ανάλογο επιχειρηματικό περιβάλλον και να φέρει σημαντικές αλλαγές για το μέλλον της επιχείρησης.

Η ενεργειακή απόδοση καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας στον τομέα των λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Για την APC by Schneider Electric η ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων για κέντρα δεδομένων αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα.

Ο κ. Σπύρος Ράπτης, Εμπορικός Διευθυντής Ισχύος & Υποδομών της Schneider Electric, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ενότητα του συνεδρίου ‘M2M for Green’ παρουσίασε τις λύσεις του Ομίλου Schneider Electric στη συνολική διαχείριση της ενέργειας καθώς και τις ανάγκες και προοπτικές εφαρμογής των «έξυπνων» δικτύων στις σύγχρονες πόλεις και τα δίκτυα διανομής ενέργειας.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν η παρουσίαση νέων τάσεων και λύσεων για «πράσινες» τεχνολογίες στην Πληροφορική, τις Επικοινωνίες και την Ενέργεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας, την εξοικονόμηση και τη σωστή διαχείριση πόρων.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ήταν η νέα εποχή που φέρνει το Έξυπνο Δίκτυο και το ‘Internet of Things’ στο πλαίσιο της «έξυπνης» διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας, οι εξελίξεις για την προστασία του περιβάλλοντος προς τις κατασκευάστριες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και η μεγάλη πρόκληση για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, έχοντας ως στόχο την παροχή πρακτικών λύσεων προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα