Βρέθηκε νεκρή σε χωράφι η 37χρονη από την Κοζάνη – Ομολόγησε την δολοφονία ο σύζυγός της

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάδρου η οποία θεωρούνταν αγνοούμενη από το βράδυ του Σαββάτου.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι όπου λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του συζύγου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες στον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας της γυναίκας ομολόγησε πως την σκότωσε και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Η Ανθή, η

οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.

Ο σύζυγος της 37χρονης, μιλώντας την Δευτέρα στο kozanilife.gr ισχυρίστηκε πως η σύζυγος του δεν φαινόταν καλά πριν εξαφανιστεί και είχε φύγει από το σπίτι χωρίς τα προσωπικά της αντικείμενα:

«Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχε μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα. Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα. Είχε κάταγμα στο πόδι, είχε βγάλει την Παρασκευή τον γύψο και ήταν με τον νάρθηκα. Βέβαια, έβγαλε και τον νάρθηκα, παρόλο που ο γιατρός της είπε να μην τον βγάλει μέχρι την Τετάρτη (αύριο δηλαδή) και περπατούσε με πατερίτσες».

The post Βρέθηκε νεκρή σε χωράφι η 37χρονη από την Κοζάνη – Ομολόγησε την δολοφονία ο σύζυγός της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα