Βρετανικά όργια στην Τενερίφη – Συνταξιούχοι μεθούν και τρέχουν γυμνοί!

14:53 8/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Εντάξει, την απαράδεκτη συμπεριφορά των Βρετανών τουριστών εκτός Βρετανίας την έχουμε συνηθίσει. Τα ρεπορτάζ για τον τρόπο που ξεσαλώνουν κάθε καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά δίνουν και παίρνουν. Ομολογούμε όμως πως μία είδηση με συνταξιούχους σε αχαλίνωτα όργια μας συνεπήρε!

Μπαράκια, κλαμπ και παραλίες στην Τενερίφη της Ισπανίας αναστενάζουν από τα ξέφρενα πάρτυ και τις καταχρήσεις των ηλικιωμένων παραθεριστών που ξεσαλώνουν ξοδεύοντας ολόκληρες περιουσίες. Οικονομίες μιας ζωής εξανεμίζονται εν μία νυκτί σε αλκοόλ και χορούς, ενώ κάθε χρόνο ο αριθμός των Βρετανών συνταξιούχων που επιλέγουν την Τενερίφη αυξάνεται.

Οι ίδιοι πάντως σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του Channel 5 που θα προβληθεί στις 10 Ιουλίου, δηλώνουν αποφασισμένοι να περάσουν καλά, να χαρούν το χρόνο ζωής που τους απομένει, να ξοδέψουν μέχρι και την τελευταία τους λίρα και να νιώσουν ξανά έφηβοι αδιαφορώντας για την εικόνα της χώρας τους που αφήνουν να φανεί προς τα έξω.

Οι Ισπανοί πάντως έχουν σίγουρα αίσθηση του χιούμορ καθώς δε δίστασαν να μετονομάσουν το νούμερο ένα club της προτίμησης των… ιδιαίτερων αυτών πελατών σε «Δωμάτιο αναμονής του Θεού» και όχι άδικα αφού έχουν καταγραφεί περιπτώσεις θανάτου λόγω ξέφρενου γλεντιού! Τι να πούμε… Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα