Βορίδειο… τσεκούρωμα: Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά, ότι κι αν χρειαστεί [βίντεο]

Τα βαριά του επιχειρήματα ρίχνει στην προεκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής Μάκης Βορίδης, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Μιλώντας την Κυριακή σε συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο, είπε μεταξύ άλλων: «Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή. Για να είμαστε συνεννοημένοι». Και συνέχισε: «Η δικιά μας η γενιά δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά, ό,τι και αν χρειαστεί

να κάνουμε».

Και προσθέτει: «Το νόημα της αντιπαράθεσης την επόμενη Κυριακή, το νόημα των εκλογών -δεν θέλω να ξεγελιέστε-, δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο κόσμους. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η αριστερά την επόμενη Κυριακή».

The post Βορίδειο… τσεκούρωμα: Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά, ότι κι αν χρειαστεί [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα