«Βόμβα» από το Spiegel: Το κόμμα του Ρέσλερ υποστηρίζει τους παιδόφιλους!

17:12 6/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Καταπέλτης κατά του Φίλιπ Ρέσλερ είναι το δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel το οποίο με έγγραφα που αποκαλύπτει ισχυρίζεται ότι το κόμμα του υπήρξε ανεκτικό με παιδόφιλους ακτιβιστές.

Στα έγγραφα που δημοσιεύει το περιοδικό περιλαμβάνονται προσκλήσεις του FDP τον Νοέμβριο του 1982 οπότε το κόμμα του Ρέσλερ διοργάνωνε πάρτυ για να γιορτάσει το τέλος του συνεδρίου του. Οι προσκλήσεις αυτές λοιπόν με τις οποίες υποσχόταν «συζήτηση

και χορό» δεν στάλθηκαν μόνο σε μέλη του κόμματος αλλά και σε επιλεγμένους ομοφυλόφιλους, λεσβίες και παιδόφιλους. Στην πρόσκληση αναγραφόταν ρητά ότι το κόμμα καλωσόριζε «λεσβίες και φιλελεύθερους, κουτσομπόληδες και αδερφές, κοσμικούς και παιδεραστές».

Η νυν υπουργός Δικαιοσυνης της Γερμανίας και αντιπρόεδρος του FDP Σαμπίνε Λόιτχοϊσερ - Σνάρενμπεργκερ κάνει λόγο για λάθος, τα έγγραφα ωστόσο που υπάρχουν όπως διαβάζουμε στο vima.gr αποδεικνύουν ότι το FDP στήριζε τους παιδόφιλους από το 1980.

Ζητούσαν τότε, επίσημα σε συνέδρια να καταργηθούν άρθρα στον ποινικό κώδικα που απαγόρευαν την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και εφήβων.

Επίσης, την ίδια χρονική περίοδο το κόμμα του Ρέσλερ είχε χρηματοδοτήσει ομάδες που υπερασπίζονταν παιδόφιλους σε δίκες.

Το Spiegel αποκαλύπτει και το εξής ανατριχιαστικό: Υπήρχε το 1980 ένας ψυχολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου, ο Κέντλερ. Τότε έκανε ένα πείραμα - σ.σ. στα χνάρια του Μένγκελε - στο οποίο έπαιρνε εφήβους με νοητική στέρηση και ανέθετε την φροντίδα τους σε σπίτια παιδόφιλων πιστεύοντας ότι αυτό θα έκανε καλό στην ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Το πείραμα παρακολουθούσαν αδιαμαρτύρητα πολλοί βουλευτές του FDP!

Keywords
Τυχαία Θέματα