Βίζιτες σε τουαλέτες αεροπλάνων – Αεροσυνοδός θησαύρισε ξελογιάζοντας ευφάνταστους επιβάτες!

Τις σεξουαλικές φαντασιώσεις εκατοντάδων επιβατών αξιοποίησε προφανέστατα μια αεροσυνοδός, η οποία κέρδισε περισσότερα από 880.000 ευρώ μέσα σε δύο χρόνια, κάνοντας σεξ στις τουαλέτες των αεροπλάνων κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η αεροσυνοδός, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, χρέωνε τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τους πλούσιους «πελάτες» περίπου 2000 ευρώ.

Την υπόθεση αποκάλυψε η σαουδαραβική εφημερίδα «Sada», αρκούμενη απλώς να αναφέρει ότι η αεροπορική εταιρία στην οποία εργαζόταν το… σκανδαλιάρικο κορίτσι εδρεύει σε χώρα της Μέσης Ανατολής. «Παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με πολλούς πελάτες κατά τη διάρκεια πτήσεων και ότι προτιμούσε πολύωρες πτήσεις κυρίως από τις ΗΠΑ σε χώρες της Μέσης Ανατολής και στα Αραβικά Εμιράτα.

Όταν φυσικά οι υπεύθυνοι της εταιρίας αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε η γυναίκα απολύθηκε αμέσως, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν αυτό την έκανε να μετανιώσει για την εξαιρετικά κερδοφόρα δραστηριότητά της.

Πριν από λίγους μήνες η «Dailymail» είχε αναφέρει ότι στην Ιαπωνία πολλές αεροσυνοδοί στρέφονται στην πορνεία προκειμένου να συμπληρώσουν την διαφορά από τη μείωση των μισθών. Υπήρξαν κάποιες μάλιστα που είχαν παραδεχτεί πως οι πιλότοι τους ζητούν να κάνουν σεξ μαζί τους με αμοιβή και μάλιστα πως χρησιμοποιούν ειδικά σινιάλα για να το υποδείξουν.

The post Βίζιτες σε τουαλέτες αεροπλάνων – Αεροσυνοδός θησαύρισε ξελογιάζοντας ευφάνταστους επιβάτες! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα