Τσίπρας: Τελειώσατε κ. Σαμαρά! – Ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει και μπορεί να σας ανατρέψει [εικόνες]

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και θέλει» ήταν τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα.

Με τον κόσμο να έχει κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας,

ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας σε έντονο τόνο: «Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε. Να το επαναλάβω άλλη μια φορά για να το εμπεδώσετε: Τε-λει-ώ-σα-τε!»

Και επεσήμανε: «Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό».

«Πρέπει να ανατρέψουμε την κυβέρνηση της καταστροφής» τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε πως το κόμμα του, όχι μόνο θέλει, αλλά και μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. «Έχουμε πρόγραμμα αλλά και στελέχη ικανά. Θα αλλάξουμε το ρου τη ιστορίας σε Ελλάδα και Ευρώπη» συνέχισε.

Έπειτα, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα χαράτσια και τους φόρους που έχουν γονατίσει τις ελληνικές οικογένειες, υπογραμμίζοντας πως «Κανένας φόρος και κανένα χαράτσι δεν θα επιβαρύνει τις οικογένειες που δεν έχουν εισόδημα» ενώ δεσμεύτηκε πως δεν θα επιτρέψει κανέναν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Όσον αφορά το «λουκέτο» στην ΕΡΤ και το κόψιμο του σήματος ανέφερε: «Το μαύρο στις οθόνες έρχεται μόνο όταν η χώρα μπαίνει στο γύψο».

«Και μετά τα απανωτά χαστούκια από το ίδιο το ΔΝΤ, από το φιάσκο της ΔΕΠΑ, από τους δείκτες της οικονομίας που διαρκώς επιδεινώνονται, προέβη σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού. Επιχείρησε να βάλει λουκέτο στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση και να ρίξει μαύρο στις οθόνες.

Το πραξικόπημα του κ. Σαμαρά στην ΕΡΤ, ο αποκεφαλισμός χιλιάδων εργαζομένων αλλά και του δικαιώματος του Έλληνα πολίτη στην ενημέρωση, ανέδειξε τα όρια της πολιτικής των μνημονίων και της κυβέρνησης Σαμαρά.

Και από την άλλη, όμως, ανέδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του λαϊκού κινήματος, να αλλάξει την πορεία της καταστροφής.

Ο κ. Σαμαράς έπεσε στην παγίδα του ψεύτικου success story του. Είδε τον εαυτό του, στον ακροδεξιό του καθρέφτη, ως μεγάλο Ναπολέοντα των μνημονίων. Και δεν είδε, ούτε προέβλεψε, το Βατερλό που του προετοίμαζαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η μεγάλη πλειοψηφία το λαού μας» συμπλήρωσε.

Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα