Εντυπωσιακή κίνηση από την ΑΕΚ – «Έκλεισε» τον Κορδέρο για τέσσερα χρόνια

Μένει στο ρόστερ της ΑΕΚ ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο! Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ο «Δικέφαλος» κατάφερε να συμφωνήσει για τέσσερα χρόνια με τον Ισπανό αμυντικό μέσο.

Πρόκειται για επιτυχία των ανθρώπων της ΑΕΚ, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της περσινής σεζόν.

Από την αρχή πάντως, ο Κορδέρο είχε δείξει διάθεση να μείνει στο ρόστερ της ομάδας, αλλά ζητούσε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Από

την άλλη, η ΑΕΚ του έκανε πρόταση για συμφωνία διάρκειας τριών ετών. Τελικά, η «χρυσή τομή» βρέθηκε στα τέσσερα χρόνια, με τις δύο μεριές να δίνουν τα χέρια.

Έτσι, ο Κορδέρο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά στοιχεία της «νέας εποχής» στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» που δηλώνουν με σιγουριά πως σε δύο χρόνια θα βρίσκονται και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος, σήμερα η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία και με τον Σταύρο Σταθάκη. Ο 26χρονος αμυντικός, άνηκε στην Ξάνθη, ενώ αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στην Ένωση Παραλιμνίου σαν δανεικός. Μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις κατέληξε στην ΑΕΚ σαν ελεύθερος, στην οποία και θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα