Τσιγκούνης στο διαζύγιο ο Τομ Κρουζ…

Με το προγαμιαίο συμβόλαιο ο Σαϊεντολόγος σούπερ σταρ προστάτεψε την αξίας 250.000.000 ευρώ περιουσία του ενώ προκειμένου να παραχωρήσει την πλήρη επιμέλεια της Σούρι στην Κέιτι Χολμς θα πληρώσει διατροφή μόλις 400.000 δολάρια τον χρόνο. 

Μια πλουσιοπάροχη αλλά όχι υπερπολυτελή ζωή χωρίς τον φόβο της σαϊεντολογίας –αν και αυτό παίζεται- θα ζει η Κέιτι Χολμς μέχρι τον επόμενο γάμο της! Η ηθοποιός μετά την αιφνίδια αίτηση διαζυγίου και την διαρροή πληροφοριών που την ήθελαν τρομοκρατημένη στην ιδέα απαγωγής της κόρης της από τον

πατέρα Τομ Κρουζ προκειμένου να την μυήσει στην Σαϊεντολογία, πέτυχε χωρισμό σε χρόνο ρεκόρ αλλά και με τους οικονομικούς όρους του πρώην συζύγου της! Ε, ας κερδίσει κάτι κι αυτός…

Η εξάχρονη πιτσιρίκα θα ζει μαζί της στη Νέα Υόρκη (και όχι στο Λος Άντζελες όπου η σέκτα είναι πανίσχυρη), θα πηγαίνει σε σχολείο θηλέων της Καθολικής Εκκλησίας (και όχι στη σχολή των Σαϊεντολόγων, ούτε με δάσκαλο στο σπίτι), απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με μεγαλοστελέχη της αίρεσης και… το τίμημα το μάθαμε σήμερα: η μαμά Κέιτι θα λαμβάνει από τον μπαμπά Τομ 400.000 δολάρια τον χρόνο για την ανατροφή της.

Η πρώην κυρία Κρουζ θα λαμβάνει δηλαδή 33.333 δολάρια τον μήνα για τα τρέχοντα έξοδα, μέχρι βεβαίως η Σούρι να ενηλικιωθεί (18 ετών). Υπολογίζεται ότι έως ότου η Σούρι αποκτήσει δικαίωμα διαχείρισης της περιουσίας της, ο Τομ Κρουζ θα έχει πληρώσει  4.800.000 δολάρια. Ψίχουλα! 

Ο πατέρας θα πληρώνει βέβαια ξεχωριστά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τον οδοντίατρο, τα δίδακτρα και τα έξοδα καθόλη τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής… Τα χρήματα θα διακινούνται μέσω των ηλεκτρονικών λογαριασμών του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο Τομ Κρουζ υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό ώστε να μην λυθούν οι διαφορές του με την Κέιτι Χολμς στα δικαστήρια και σύντομα θα εκδοθεί το διαζύγιο με το οποίο θα μπει και τυπικά τέλος σε έναν γάμο 11 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα