Τούμπα «έφαγε» ο πάπας Φραγκίσκος – Ανησυχίες για την υγεία του [βίντεο]

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου προκαλεί το γεγονός ότι σκόνταψε για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα, κατά την διάρκεια εξάσκησης των καθηκόντων του.

Ο ποντίφικας χρειάστηκε τελικά τη βοήθεια τρίτων για να καταφέρει να ανέβει το σκαλοπάτι και να φθάσει στην Αγία Τράπεζα, σε μια Βασιλική εκκλησία της Ρώμης.

Ο πάπας Φραγκίσκος είχε σκοντάψει πάλι στα σκαλιά της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου το περασμένο Σάββατο και κατάφερε να κρατηθεί για να μην βρεθεί στο έδαφος. Και τότε

δύο κληρικοί έτρεξαν να τον βοηθήσουν να ανέβει τα σκαλιά.

Επίσης είχε γλιστρήσει και τον Σεπτέμβριο ενώ ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, προκειμένου να επιβιβαστεί σε ένα αεροσκάφος, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο μήνα, το Βατικανό διέψευσε το άρθρο που δημοσίευσε ιταλική εφημερίδα που έγραφε ότι ο Φραγκίσκος πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο. Όταν ήταν νεότερος είχε χάσει τμήμα του πνεύμονά του ενώ υποφέρει από ισχιαλγία, για την οποία λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Η ασθένεια αυτή θα μπορούσε να εξηγήσει και τη δυσκολία του ποντίφικα να ανεβεί τα σκαλιά.

The post Τούμπα «έφαγε» ο πάπας Φραγκίσκος – Ανησυχίες για την υγεία του [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα