Πέθανε ο καρκινοπαθής που είχε δει σε πρώτη προβολή τη νέα ταινία Star Wars

Τον θάνατο του Daniel Fleetwood, του φανατικού θαυμαστή του Star Wars που την προηγούμενη βδομάδα είδε τη νέα ταινία στο σπίτι του, ανακοίνωσε η σύζυγος του.

Ο 32χρονος από το Τέξας έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου του συνδετικού ιστού και τον Ιούλιο οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο μήνες ζωής. Όντας μεγάλος θαυμαστής των συγκεκριμένων ταινιών επιστημονικής φαντασίας από τα παιδικά του χρόνια, ζήτησε σαν τελευταία επιθυμία να δει το τελευταίο Star Wars.

Μετά από

μια τεράστια κινητοποίηση στα social media, το αίτημα έφτασε μέχρι τη Disney που αποφάσισε να του εκπληρώσει την επιθυμία. Ο Daniel τελικά είδε πρώτος το τελευταίο «Star Wars: Το Ξύπνημα της Δύναμης», πριν από την επίσημη πρώτη προβολή της στις αίθουσες, στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ δέχτηκε και τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζ.Τζ.Έιμπραμς.

Η γυναίκα του γνωστοποίησε το θλιβερό γεγονός ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Facebook την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τον Daniel, σχολιάζοντας: «Τώρα έχει γίνει ένα με τον Θεό και με τη Δύναμη».

The post Πέθανε ο καρκινοπαθής που είχε δει σε πρώτη προβολή τη νέα ταινία Star Wars appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα