Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο λόγω επέμβασης της αστυνομίας [εικόνες]

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα - από τις 6:25 το πρωί - εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας στον χώρο του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με την βοήθεια των δυνάμεων των ΜΑΤ και της ασφάλειας.

Μέχρι στιγμής αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους της επέμβασης, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως στο σημείο βρίσκονται έξι διμοιρίες ειδικών αστυνομικών δυνάμεων ενώ οι έλεγχοι πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Άλλες πάλι, ανεπιβεωβαίτες, πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα που γίνεται

αφορά και τη λειτουργία του portal indymedia, ενώ μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς στον ευρύτερο χώρο του Πολυτεχνείου ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και λοστοί,

Η επιχείρηση εξελίσσεται τόσο στη γύρω περιοχή, όπου έχουν αποκλειστεί δρόμοι, όσο και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου, όπου είχαν πραγματοποιήσει καταλήψεις αντιεξουσιαστές.

Το εντυπωσιακό είναι πως αν και για πρώτη φορά αστυνομικές δυνάμεις εισβάλλουν στον χώρο του Πολυτεχνείου δεν έχουν προηγηθεί επεισόδια κάτι που φοβόντουσαν οι ατυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πέντε προσαγωγές.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι δρόμοι περιμετρικά του Πολυτεχνείου θα παρεμείνουν κλειστοί μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα