Μαρτυρία-ντοκουμέντο: Εμείς θα λογαριαστούμε στο τέρμα, είπε ο ελεγκτής στον άτυχο Θανάση

Μία νέα μαρτυρία η οποία δίνει περισσότερο φως την υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Θανάση Καναούτη ο οποίος έπεσε από τρόλεϊ κατά την διάρκεια ελέγχου των εισιτηρίων έρχεται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ανωνύμως μία γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Θανάσης και ο ελεγκτής είχαν μία «άτυπη» βεντέτα η οποία κρατούσε για καιρό καθώς το ρεπρτάζ αναφέρει πως είχαν διαπληκτιστεί

ξανά και πριν από έναν χρόνο, με τον ελεγκτή τότε να λέει πως θα «ξαναπετύχει» τον 18χρονο.

Όπως δήλωσε η ανώνυμος μάρτυρας ο 29χρονος ελεγκτής είχε άσχημη συμπεριφορά και μόλις είδε τον Θανάση τον χτύπησε στην πλάτη και του είπε: «Είδες μικρός που είναι ο κόσμος;» και του ζήτησε το εισιτήριο. Όταν ο νεαρός αποκρίθηκε πως δεν έχει τον άρπαξε από την μπλούζα νευριασμένος και τον έσπρωξε προς την πρώτη πόρτα του τρόλεϊ λέγοντάς του πως: «Εμείς οι δύο θα λογαριαστούμε στο τέρμα».

Η κοπέλα η οποία ανήκε στην παρέα του αδικοχαμένου Θανάση αποκάλυψε επίσης πως ο 18χρονος προσπάθησε να κατέβει στην επόμενη στάση μαζί με τους άλλους επιβάτες ωστόσο δεν το κατάφερε λόγω του ελεγκτή ενώ τόνισε πως τον είδε μετά από λίγο με σκισμένη μπλούζα και σημάδια στον λαιμό που προέρχονταν πιθανότατα από γρατζουνιές.

Ο Θανάσης φώναζε, σύμφωνα με την μαρτυρία, πως δεν έχει εισιτήριο και όπως είπε η κοπέλα μόλις κατέβηκαν από το όχημα είδαν τον νεαρό και τον ελεγκτή από την μεσαία πόρτα να έχουν πιαστεί στα χέρια.

«Σπρώχνονταν και χτυπιόνταν πάνω στην πόρτα ενώ το λεωφορείο συνέχιζε κανονικά. Εμείς πηγαίναμε πίσω από το λεωφορείο και βλέπαμε ότι ο διαπληκτισμός μεταφερόταν μπροστά, δηλαδή δίπλα στον οδηγό», αναφέρει η κοπέλα.

Συνέχισε λέγοντας πως για κάποια λεπτά τους έχασαν από τα μάτια τους και ξαφνικά τους φώναξαν «ο φίλος σας είναι κάτω με αίματα». «Τρέχουμε κάποια μέτρα και βλέπουμε το Θανάση με αίματα στη μύτη και μία λίμνη αίματος δίπλα στο κεφάλι αριστερά, χωρίς τη μπλούζα και το ένα του παπούτσι, ξαπλωμένο στο οδόστρωμα», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα