Από τη Μπόσνιακ στη Σακίρα! Τα baby shower έχουν γίνει λατρεία

Έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη σειρά «Sex and the city» , αφού η Σαρλότ είχε καλέσει τις φίλες της σε baby shower, προκειμένου να γιορτάσουν τον ερχομό του μωρού της. Από τότε δεν είναι λίγες οι επώνυμες, εγχώριας και διεθνούς σόουμπιζ, που τηρούν το εν λόγω «έθιμο».

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος σε λιγότερο από ένα μήνα

θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Η πανέμορφη μέλλουσα μαμά βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα μέχρι να κρατήσει την κόρη της στην αγκαλιά της. Πριν λίγες μέρες οι καλές της φίλες, μεταξύ αυτών και η Μαρία Μπεκατώρου, της έκαναν έκπληξη ένα baby shower με πολλά δώρα!

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ελιάνα Χρυσικοπούλου Το δώρο της Μαρίας Μπεκατώρου στην Υβόννη Μπόσνιακ Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ Η πρόσκληση των Σακίρα-Πικέ Σακίρα Η διακόσμηση στο baby shower της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Και η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, έκανε το δικό της baby shower. Η δημοσιογράφος διοργάνωσε ένα ιδιαίτερο πάρτυ για να γιορτάσει τον ερχομό του παιδιού της και από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη με τις δύο της κόρες. Το παράδειγμα των προαναφερθεισών ακολούθησε και η Σακίρα. Η τραγουδίστρια με τον σύζυγο της, Πικέ, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο ιδιαίτερο, αφού ζήτησε από τον κόσμο να κάνει δώρο στο μωρό τους μέσα από μια σελίδα της Unicef με τα έσοδα να πηγαίνουν στον οργανισμό.

The post Από τη Μπόσνιακ στη Σακίρα! Τα baby shower έχουν γίνει λατρεία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα