Το περίεργο λουμπάγκο του πρωθυπουργού!

Τι συνέβη στα αλήθεια στον πρωθυπουργό με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο; Είχε πράγματι λουμπάγκο, ή αυτό ήθελαν να περάσουν προς τα έξω οι συνεργάτες του. Ο σημερινός «Βηματοδότης» έχει τις απαντήσεις.

Η πρώτη έκπληξη που συνάντησε ένα γκρουπ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη επισκεπτόμενοι τον Πρωθυπουργό είναι ότι άλλα τους είπαν επισήμως για την υγεία του και άλλα διαπίστωσαν.

Τους είπαν ότι ο Αλ. Τσίπρας

υποφέρει από λουμπάγκο με φοβερούς πόνους στη μέση και ότι αναγκάστηκε μάλιστα να πάει σε νοσοκομείο. Αυτή η διαρροή περί λουμπάγκο έγινε από κυβερνητικά χείλη ως ένα είδος non paper προς... «συντρόφους και αντιπάλους».

Εκείνο που όμως είδαν οι 12 συριζαίοι βουλευτές ήταν έναν Τσίπρα... ευκίνητο και ευλύγιστο χωρίς να δείχνει ούτε στιγμή ότι υποφέρει. Την ίδια ώρα στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου κάποιοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού επέμεναν να διαδίδουν ότι ο κ. Τσίπρας αισθάνεται καλύτερα από το λουμπάγκο καθότι λαμβάνει αντιφλεγμονώδη.

Ποιος ο λόγος άραγε να παρουσιάσουν τον Πρωθυπουργό με λουμπάγκο, κλινήρη και με μετάβαση στο νοσοκομείο, την παραμονή της μετάβασής του στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής και την παραμονή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα; Δεν γνωρίζω εάν όντως ο Πρωθυπουργός πήγε όντως σε νοσοκομείο, αφού επισήμως τίποτε δεν ανακοινώθηκε. Αλλά εντύπωση κάνει αυτό καθαυτό το νοσοκομείο στο οποίο διέρρευσαν ότι πήγε ο κ. Τσίπρας.

Αυτό το νοσοκομείο ειδικεύεται σε συγκεκριμένη ασθένεια που καμία σχέση δεν έχει με το υποτιθέμενο λουμπάγκο του Πρωθυπουργού. Αλλά βγάζει και ακτινογραφίες, για να διαπιστώσει κάποιος αν (ας πούμε) πάσχει ή όχι από λοιμώξεις του αναπνευστικού. Μου είπαν, λοιπόν, ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο εργάζεται στα εργαστήρια η σύζυγος ενός από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού (πιο στενού δεν γίνεται).

The post Το περίεργο λουμπάγκο του πρωθυπουργού! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα