Το WTF video της ημέρας

Το πρόβλημα νομίζω πως ξεκινάει εκεί που ο σύγχρονος Zorba The Greek μετουσιώνεται σε χορευτή της Eurovision και υποψήφιες από το Next Top Model.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Οι κατά τα άλλα ταλαντούχοι Aroma αποφάσισαν μετά τα «Παιδιά του Πειραιά» να αγγίξουν ένα ακόμα ιστορικό τραγούδι της ελληνικής ιστορίας, το συρτάκι του Ζορμπά. Η μουσική του Μίκη

Θεοδωράκη ξαφνικά αποκτά ενορχήστρωση τύπου “Να παίζει το τρανζίστορ Galea Mix” και ψάχνεις να δεις αν το remix είναι του Valentino – όποιος έχει ακούσει summer greek hits καταλαβαίνει τι εννοώ.

Εντάξει μέχρι εδώ, πάλι καλά που δεν το έκαναν και τύπου “Baby I want you like last summer” – ήταν πολύ κοντά πίστεψέ με, έτσι τους κόβω. Το ωραιότερο αρχίζει εκεί που το αριστούργημα αυτό οπτικοποιήθηκε.  Πρωταγωνιστές είναι κάτι πολύ ωραία τυπάκια – ξεχώρισα ήδη τον Ευγένιο Μπούλι, χορευτή γνωστό από τις συμμετοχές του με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision, και την Ιωάννα από το Next Top Model. Μην ψάχνεις Antony Queen δεν έχουμε.

Γενικά, το video clip είναι λίγο του τρελού. Με ολίγη από αισθητική Γιώργου Τσαλίκη στο “Εεε, Οοο, Τώρα είμαι μόνος μου και κάνω πανικό” τα κατά τα άλλα κεφάτα ελληνόπουλα αναφωνούν κάθε τρεις και λίγο “this is sirtaki”, μπουκάρουν σε σουβλατζίδικα, κόβουν μόνοι τους τον γύρο, φτιάχνουν τυλιχτά, ψήνουν καλαμάκια – μια χωριάτικη και ένα τζατζίκι στο 4 παιδιά ακόμα δεν το πήγατε, γιατί;

Επίσης, χορεύουν συρτάκι στο roof garden του A for Athens – κάπου εδώ κάποιοι hipsters που το προτιμούσαν σκέφτονται ομαδική αυτοκτονία από την εν λόγω οροφή. Πάνε και στην ακροθαλασσιά χορεύουν και πίνουν μπύρες. Το τέλος της λογικής.

Α, το τραγούδι προορίζεται για mega summer hit εντός Βαλκανίων κυρίως και το clip σκηνοθετεί ο Κώστας Καπετανίδης. Ναι ναι, ο γνωστός. Της Δέσποινας, των Mad Awards, του Greek Idol.

Δες και μόνος σου…

Keywords
Τυχαία Θέματα