Το Pornhub αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο μέσος όρος αντοχής των ανδρών στο σεξ και το… σόλο

17:28 8/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Το Pornhub αποφάσισε να ξεμπροστιάσει το ανδρικό φύλο αποκαλύπτοντας τόσο τον μέσο όρο αντοχής τους στο σεξ, όσο και την ώρα που παραμένουν στα hardcore sex videos του site προτού… ολοκληρώσουν και βγουν.

Σύμφωνα με τις έρευνες λοιπόν, ο μέσος όρος αντοχής τους στο σεξ δεν ξεπερνά τα 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, ενώ όταν πρόκειται για σόλο σεξ, οι αντοχές των ανδρών μπορεί να φτάσουν τα 12 λεπτά, γεγονός που αποδεικνύει πως απολαμβάνουν το σεξ με μία παρτενέρ πολύ περισσότερο από τον αυνανισμό.

Όσο για τις χώρες που πρωτοστατούν σε επισκεψιμότητα σε site πορνό; Τη σημαία κρατά η Αμερική με 318,9 εκατομμύρια «εθισμένους» στο πορνό και ακολουθεί η Αγγλία με 64,1 εκατομμύρια, ενώ τελευταίοι έρχονται οι κάτοικοι της Ρουμανίας και του Βελγίου.

Οι Βρετανοί παραμένουν στη σελίδα κατά μέσο όρο 9 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα, οι Αμερικανοί λίγο περισσότερο, 9 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, ενώ οι Φιλιππινέζοι βάζουν τα γυαλιά σε όλους με μέσο όρο παραμονής τα 12 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.

Οι λιγότερο αποδοτικοί αποδεικνύεται πως είναι οι Κουβανοί, οι οποίοι σε αντίθεση με την φήμη τους αντέχουν μόλις 5 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα.

Άραγε τι να συμβαίνει με τους Έλληνες;

The post Το Pornhub αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο μέσος όρος αντοχής των ανδρών στο σεξ και το… σόλο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα