Το 24ωρο ενός φαν της διαφήμισης με τη «Λαίδη»

12:42 8/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Υπάρχουν οι haters της. Υπάρχουν οι «’ντάξει, κλασική Jumbo-trashίλα». Υπάρχουν οι «καλά, δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρότερο;». Υπάρχουν όμως κι αυτοί που τους άρεσε πραγματικά. Πολύ. Και δεν δουλεύουν στη διαφημιστική που συνεργάζεται με τα Jumbo.

Γράφει ο Γιάννης Τσαούσης

Ο ανθρωπότυπος που (δεν γουστάρει απλώς αλλά) εκστασιάζεται με τέτοιου επιπέδου διαφημίσεις και σπεύδει να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του στο FB με share και σχόλιο «WOW! Δείτε τι έφτιαξαν

οι θεοί!» χρήζει εκτενέστερης μελέτης, ξεκινώντας από τα βασικά μιας συνηθισμένης του μέρας:

09:20 - Ξυπνάει και μπαίνει Facebook απ’ το κινητό. Σκρολάροντας στο timeline βλέπει ποστάρισμα Stan «σκέφτομαι να κάνω μεγάλη αλητεία φέτος το Πάσχα. Θα ρίξω στρακαστρούκες στην εκκλησία τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τις 12. Αρρώστια!». Κάνει like. Γράφει σχόλιο «ελα, μωρή αλήτρα! Με κάτι τέτοια μας πωρώνεις!».

10:10 - Πίνει καφέ, πάντα με FB ανοιχτό δίπλα, σε υπολογιστή αυτή τη φορά. Βλέπει φωτογραφία Καμμένου με στολή πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας δίπλα σ’ ένα F-16. Κάνει like. Γράφει σχόλιο «άλα τις! Top Gun ο πρόεδρος!».

12:25 - Φίλος στέλνει στο inbox τη γελοιογραφία του Δημήτρη Χαντζόπουλου από την Καθημερινή της 7/4. Απαντάει «ΧΑΧΑΧΑ! ΜΛΚ ΚΛΑΙΩ! Πως τα σκέφτεται ρε συ αυτά τα ωραία;».

13:40 - Βλέπει Λιακόπουλο σε επανάληψη. Σηκώνεται από κρεβάτι, καναπέ, πολυθρόνα και παραγγέλνει το «ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ - Η Κυανή Βίβλος» και το «Ναγκ Χαμμαντί - Οργονική ενέργεια», μόνο με 49 ευρώ.

15:05 - Βλέπει τη διαφήμιση με τη «Λαίδη» στην τηλεόραση. Τρελαίνεται. Μπαίνει Facebook, κάνει like κι αρχίζει να το στέλνει σε όλες τις επαφές που έχει. Στο share που κάνει γράφει status «Μόνο Jumbo! Μόνο Αντζελάρα! Με το “ποια θυσία” έχουμε μεγαλώσει κι έχουμε περάσει τις μεγαλύτερες καψούρες μας ρεεε! Χτύπα σαν άντρας λοιπόν, θα τ’ αντέξω! Έπος!!!».

16:50 - Μερακλώνει κι αρχίζει να ψάχνει κλασικά λαϊκά στο YouTube. Βρίσκει το «Πρέθλες» από Λε Πα. Το βάζει τσίτα. Τέσσερις φορές. Κάνει thumbs up κάτω από το βίντεο και σχολιάζει «Δεν γράφονται τέτοια τραγούδια πια. Μοναδικός Λευτέρης Πανταζής!».

18:15 - Ξαναβλέπει τη διαφήμιση των Jumbo. Ψάχνει και τις παλιότερες. Τις ποστάρει μία προς μία με στάτους «αυτά να βλέπουν όσοι λένε ότι δεν έχουμε έμπνευση και χιούμορ ως λαός!!!».

20:10 - Βλέπει Άδωνι στην «Ελλήνων Έγερσις». Συμφωνεί με όλα όσα λέει. Τηλεφωνεί και αγοράζει το «Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα - Ο μύθος καταρρέει» με 11.31 ευρώ. Για δώρο. Μάλλον.

21:55 - Ετοιμάζεται για βραδινή έξοδο. Τελευταίο αξεσουάρ το βραχιόλι Stan με νεκροκεφαλή, που αγόρασε μόλις με 15 ευρώ από το e-shop στην επίσημη σελίδα του.

23:30 - Φεύγει για «Έναστρον». Έχει κλείσει τραπέζι από τον Φεβρουάριο και ήρθε επιτέλους η ευλογημένη στιγμή να τον δει από κοντά και να τον λούσει με γαρδένιες.

04:40 - Κατεβαίνει στα καμαρίνια. Βγάζουν selfie. «Μην ανησυχείς» του ψιθυρίζει στο αυτί «εσύ θα είσαι ο πρωταγωνιστής του σποτ το επόμενο Πάσχα, ο μόνος αυθεντικός star που μας απέμεινε. Γιατί είσαι παράξενο παιδί κι αυθεντικό και γι’ αυτό σε γουστάρουμε...».

The post Το 24ωρο ενός φαν της διαφήμισης με τη «Λαίδη» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα