Το 10ό του Βαλεντίνο Ρόσι θα είναι το πιο unfair – Με κλωτσιά γκρέμισε τον Μαρκ Μάρκες! [βίντεο]

Τον κλώτσησε! Στην ψύχρα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται εκ πρώτης όψεως από το βίντεο, το «πόρισμα» φυσικά θα βγει από την παγκόσμια ομοσπονδία motoGP.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι έχασε πιθανότατα την ψυχραιμία του με τον Μαρκ Μάρκες, ο οποίος του είχε γίνει στενός κορσές στη μάχη για την τρίτη θέση στο κυριακάτικο γκραν πρι της Μαλαισίας. Οι προσπεράσεις ήταν διαδοχικές, η μονομαχία των δύο τους ήταν καθηλωτική.

Σε μία ακόμη επίθεση του εν ενεργεία παγκόσμιου πρωταθλητή – ίσως πιο ρισκαδόρικη απ’ όσο θα έπρεπε

– ο Ρόσι γυρίζει το κεφάλι και κοιτάζει. Και τότε με... μια χειρουργική κίνηση ο «γιατρός» γκρεμίζει τον Ισπανό ανταγωνιστή του, κλοτσώντας τον κατά τα φαινόμενα στο γόνατο. Φυσικά ο Μάρκες εγκατέλειψε και ο Ρόσι πήρε την τρίτη θέση, περιορίζοντας τη ζημιά στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ο Ντάνι Πεντρόσα κέρδισε τον αγώνα και δεύτερος ήταν ο συνδιεκδικητής του τίτλου, Χόρχε Λορένθο, ο οποίος μείωσε τη διαφορά από τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στους εφτά βαθμούς. Τόσους πρέπει να καλύψει στο γκραν πρι της Βαλένθια (08/11) ο Ισπανός από τον ομόσταυλό του με τη Yamaha για να κατακτήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας του. Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζεται βέβαια η ενδεχόμενη τιμωρία που θα επιβληθεί στον Ρόσι. Στην καλύτερη των περιπτώσεων αναμένεται να ξεκινήσει τελευταίος στο γκραν πρι της Βαλένθια, στη χειρότερη ο αγώνας θα γίνει «κόλαση» αφού θα του αφαιρεθούν βαθμοί.

«Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Βαλεντίνο κλώτσησε τον Μαρκ», δήλωσε ο team manager της Χόντα, Λίβιο Σούπο. Ο Ρόσι εκτός από τον ανήξερο έκανε και τον υπεράνω. «Δυστυχώς έχασα πολύ χρόνο με τον Μαρκ, ο οποίος οδηγούσε με τέτοιο τρόπο ώστε να μου προκαλέσει πρόβλημα. Δεν κατάλαβω ακριβώς τι έγινε, ατυχώς τον είδα να πέφτει». Ο Μάρκες, ο οποίος κατέκτησε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, δεν έχει βλέψεις για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση, απέχοντας 90 βαθμούς από τον Ρόσι.

Προκαλεί λοιπόν απορία η αψυχολόγητη ενέργεια του πολύπειρου Ιταλού, ο οποίος σε ηλικία 36 ετών βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να βάλει το 10ό αστέρι στη στολή του. Βρίσκεται ή... βρισκόταν; Διότι αν αποφύγει αυτή την «καμπάνα» θα ήταν σα να έχει πάρει ένα παχυλό φακελάκι...

The post Το 10ό του Βαλεντίνο Ρόσι θα είναι το πιο unfair – Με κλωτσιά γκρέμισε τον Μαρκ Μάρκες! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
το πέσιμο του μάρκες με το βαλεντίνο ρόσι
Τυχαία Θέματα