Σινεμά στην πρώτη γραμμή! Δες τις αγαπημένες σου πολεμικές ταινίες κάθε Τρίτη

Η ιδανική παρέα για τις βροχερές μέρες του Φθινοπώρου γίνεται το OTE CINEMA 2. Το αγαπημένο συνδρομητικό κανάλι «διοργανώνει» απογεύματα και βραδιές πολεμικών ταινιών κάθε Τρίτη, με τίτλο «Σινεμά στην πρώτη γραμμή», κρατώντας συντροφιά με τρία συνεχόμενα φιλμ.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη, στις 27 Οκτωβρίου, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις βραβευμένες

και δημοφιλείς «The Bridge at Remagen», «The Passage» και «Red Tails». Ξεκινώντας με την πρώτη ταινία, οι συνδρομητές μεταφέρονται στο 1969, όπου και πρωτοκυκλοφόρησε το φιλμ. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο, η ιστορία αφορά στα τελευταία γεγονότα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Τζορτζ Σίγκαλ και Ρόμπερτ Βον.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Red Tails The Bridge at Remagen The Passage

Δύο ώρες αργότερα, στις 20.00, της ίδιας ημέρας, το «The Passage» σε κρατά στην ίδια εποχή με την ταινία του 1979 να αναφέρεται, επίσης, στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στην προσπάθεια της οικογένειας ενός επιστήμονα να μεταναστεύσει από τη Γερμανία στην Ισπανία. Τον κεντρικό ήρωα υποδύεται ο μοναδικός Άντονι Κουίν.

Το φινάλε της ημέρας έρχεται με το φιλμ του 2012, «Red Tails». Ένα πλήρωμα αφρικανό-αμερικάνων πιλότων στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Tuskegee, έχοντας αντιμετωπίσει το διαχωρισμό, ενώ διατηρούνται ως επί το πλείστον στο έδαφος κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καλούνται στο καθήκον υπό την καθοδήγηση του συνταγματάρχη AJ Bullard. Η ταινία με τον Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. απέσπασε πολύ καλές κριτικές ενώ κατάφερε να κατακτήσει το Βραβείο BET Καλύτερης ταινίας.

The post Σινεμά στην πρώτη γραμμή! Δες τις αγαπημένες σου πολεμικές ταινίες κάθε Τρίτη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα