Τι λέει ο Λευκός Οίκος για τα UFO

Με μια επίσημη ανακοίνωση μέσω του Λευκού Οίκου, η αμερικάνικη κυβέρνηση τοποθετήθηκε για πρώτη φορά γύρω από το ζήτημα των UFO!

Από τον Άρη Βουρβούλια

Με μια επίσημη ανακοίνωση μέσω του Λευκού Οίκου, η αμερικάνικη κυβέρνηση τοποθετήθηκε για πρώτη φορά γύρω από το ζήτημα των UFO! Ο Φιλ Λάρσον, συμβούλος του Μπάρακ Ομπάμα, ύστερα από αιτήσεις -20.000 συνολικά υπογραφών μέσα σε 30 ημέρες- που ζητούσαν μια επίσημη θέση επί του θέματος, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, ώστε να κατευνάσει το λαϊκό αίσθημα. Τι ακριβώς έγραφε;

«Η αμερικάνικη κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη

ζωής εκτός του πλανήτη μας, ούτε έχει στη διάθεσή της πληροφορίες για επαφές εξωγήινων με ανθρώπους» εξηγεί ο Λάρσον, συμπληρώνοντας «Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία για συμβάντα τα οποία έχουμε κρύψει από τους πολίτες». Μέχρι εδώ, όλα λογικά.

Στο ζήτημα, όμως, για το αν οι έρευνες και οι μελέτες  της Κυβέρνησης και της NASA μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ζωής εκτός του πλανήτη, εκεί η απάντηση ήταν αινιγματική. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση «Πολλοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των αστεριών του σύμπαντος, να υπάρχει ένας πλανήτης διαφορετικός από τον δικό μας στον οποίο να φιλοξενείτε κάποιο είδος ζωής. Πολλοί από τους επιστήμονες  αυτούς επισημαίνουν την ίδια στιγμή, ότι οι πιθανότητες να έρθουμε σε επαφή με κάποιον από αυτούς τους πλανήτες είναι εξαιρετικά μικρές δεδομένων των αποστάσεων. Όλα αυτά είναι καθαρά εικασίες . Το μόνο τεκμηριωμένο στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχει χειροπιαστή απόδειξη στη Γη για την ύπαρξη εξωγήινων».

Στο μεταξύ, σε μία από τις δύο αιτήσεις που στάλθηκαν αναφέρεται το γεγονός πως αρκετοί αξιωματούχοι και στρατιώτες κυβερνητικών υπηρεσιών επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινων και ότι δεκάδες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως πάνω από το 80% των πολιτών θεωρούν πως η κυβέρνηση δεν τους λέει όλη την αλήθεια. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι από την ώρα που δημοσιεύτηκε η επίσημη ανακοίνωση και μετά στήθηκε ένας χορός συνωμοσιολογιών από πάρα πολλά (κυρίως αμερικάνικα) μπλογκ που κάνουν λόγο για παιχνίδια της κυβέρνησης με στόχο να αποκρύψει ζωτικές πληροφορίες. Όπως και να ‘χει, απαντώντας ο Λευκός Οίκος για πρώτη φορά επίσημα στο θέμα των UFO, εντέλει κατάφερε το αντίθετο απ’ ότι επιθυμούσε. Γιατί ακόμα και αν δεν υπάρχουν εξωγήινοι, μετά την επίσημη θέση της κυβέρνησης Ομπάμα υπάρχουν αναμφίβολα περισσότερα “σενάρια συνωμοσίας”…

Keywords
Τυχαία Θέματα