Θριαμβευτική επιστροφή της Τρέμη στο Mega – Μπορεί και χωρίς lead in και χωρίς Καρτερό

Θριαμβευτική ήταν η επιστροφή της Όλγας Τρέμη στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, το βράδυ της Δευτέρας.

Έχοντας δίπλα της τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον «πρωτάρη» Νίκο Ευαγγελάτο ως πολιτικούς σχολιαστές, έκανε δυναμικό ξεκίνημα παρά το γεγονός ότι το lead in που παρέλαβε η Μαρία Χούκλη στον ΑΝΤ1 ήταν διπλάσιο από αυτό που παρέλαβε η ίδια στο Mega.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις

μετρήσεις της Nielsen στο γενικό σύνολο, για το διάστημα 20:00 - 21:00, κατεγράφησαν ποσοστό 23% για το Mega και 23,6% για τον ΑΝΤ1.

Τα Κλεμμένα Όνειρα που προηγούνται του δελτίου του Μεγάλου Καναλιού, χθες κινήθηκαν μεταξύ 13,7% και 17%. Από το πρώτο κιόλας τέταρτο οι ειδήσεις στη συνέχεια ανέβασαν την τηλεθέαση στο 22,3% και λίγο αργότερα έφτασαν μέχρι το 23,7%.

Στο απέναντι στρατόπεδο, το Μπρούσκο παρέδωσε στο δελτίο του ΑΝΤ1 ποσοστό 30,1% που στο πρώτο τέταρτο έγινε 25,4%, ενώ κατά τη διάρκεια του δελτίου έπεσε μέχρι το 22%.

Η άρνηση του Θανάση Καρτερού

Σε ότι αφορά στο μέτωπο των αμφίπλευρων διευρύνσεων που επιχειρεί το Mega στο τηλεοπτικό κοινό, να σημειωθεί ότι ο αρθρογράφος της Αυγής και συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα αρνήθηκε τελικά -παρά τα περί του αντιθέτου δημοσιεύματα- την κρούση που του έγινε [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] προκειμένου να λάβει θέση σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο δίπλα στους κυρίους Πρετεντέρη και Ευαγγελάτο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κ. Καρτερός αρνήθηκε -όπως υποστηρίζει- να γίνει το άλλοθι του Mega και ως εκ τούτου στη Μεσογείων ψάχνουν για κάποιον άλλο σχολιαστή που θα μπορεί να εκφράζει με αξιοπιστία τον πολιτικό χώρο που καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ..

The post Θριαμβευτική επιστροφή της Τρέμη στο Mega – Μπορεί και χωρίς lead in και χωρίς Καρτερό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα