Θεοδωράκης: Όχι στην πρόσκληση Τσίπρα – Κλειστές οι πόρτες και στο ΠΑΣΟΚ

Με ένα μεγαλοπρεπές όχι απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για εθνική συνεννόηση, κατά τη διάρκεια ζωντανής διαδικτυακής συζήτησης που είχε με τους εθελοντές του Κινήματος από όλη την χώρα. «Ο κ.Τσίπρας έχει στο μυαλό του αυτός να κυβερνά και εμείς να συζητάμε. Σε ένα διάλογο που είναι προκάλυμμα για να μπορέσουν να εδραιώσουν το καθεστώς τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εμείς δε συμμετέχουμε», ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη στην ερώτηση εθελοντή του Ποταμιού για το πώς απαντά το

κόμμα στην πρόσκληση Τσίπρα για εθνική συνεννόηση.

Αναφορικά δε στην πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ο επικεφαλής του Ποταμιού το απέκλεισε για ακόμη μια φορά, λέγοντας ότι ο το ΠΑΣΟΚ εκπέμπει ένα θολό μήνυμα, άλλοτε προοδευτικό, άλλοτε συντηρητικό. “Δεν θα συνεργασθούμε, λοιπόν, με τους κομματικούς μηχανισμούς που ευθύνονται για πολλά από τα λάθη του παρελθόντος”, ήταν η φράση του Σταύρου Θεοδωράκη, που κάλεσε την ίδια στιγμή όλους όσους πίστεψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η λύση και τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους να έρθουν στο Ποτάμι, ενώ απεύθυνε κάλεσμα και στους προοδευτικούς φιλελεύθερους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά με το συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι εκεί το κόμμα θα επισημοποιήσει την κυβερνητική του πρόταση για την ελληνική κοινωνία κι εκεί θα φανούν και τα αποτελέσματα της πολιτικής διεύρυνσης του κινήματος.

The post Θεοδωράκης: Όχι στην πρόσκληση Τσίπρα – Κλειστές οι πόρτες και στο ΠΑΣΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα