Θανάσης Λάλας: Οφείλω τα πάντα στις γυναίκες!

Ο Θανάσης Λάλας παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις γυναίκες, για τον γιό του αλλά και για τα χρήματα που έβγαλε.

«Δεν απαντώ στα αγαπημένα πρόσωπα της ιδιωτικής ζωής μου δημόσια. Ένας άνθρωπος που έχεις επιλέξει να ζήσεις και να κάνεις παιδί μαζί του, έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει για σένα, να το λέει όπως θέλει κι εσύ να το αντέχεις.

Ό,τι επιλέγω έχει συνέπειες και κόστος, όχι μόνο κέρδος. Για μένα η ποιότητα ζωής, έχει να κάνει με τον

βαθμό ανοχής, κατανόησης και υπομονής που διαθέτει ο καθένας απέναντι στη διαφορετικότητα. Εγώ δεν ζω για να κρίνω αλλά για να κατανοώ» είπε ο Θανάσης Λάλας αναφορικά με το αν θα σχολίαζε αρνητικά οτιδήποτε έλεγε γι αυτόν κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στα χρήματα που έβγαλε από τη δουλειά του: «Αμείφθηκα καλά για τη δουλειά μου. Αλλά, δεν με ενοχλεί καθόλου αν μου πεις μετά τη διάκριση: “θα μείνεις σ’ ένα δωματιάκι δεκατέσσερα τετραγωνικά”. Είμαι είδος που επιβιώνει. Για την ακρίβεια κι αν δεν έχω πρόβλημα επιβίωσης, επινοώ επιβίωση». «Τους οφείλω τα πάντα!» είπε ο κ. Λάλας για τις γυναίκες και συνέχισε: «Αν δεν είχα γνωρίσει αυτές τις γυναίκες, σε συνδυασμό με κάποιες συναντήσεις με σπουδαίους ανθρώπους, ίσως να μην είχα καταφέρει τίποτα».

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου, ο Θανάσης Λάλας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γιο του λέγοντας ότι είναι «ένας σπουδαίος άνθρωπος! Και τη σπουδαιότητά του την οφείλει στο ότι έζησε πλάι σε αυτή την υπέροχη μάνα! Είναι σπουδαία μάνα η Χρυσούλα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα