Προφυλακιστέος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, μετά από σχετική απόφαση των ανακριτριών.

Οι ανακρίτριες στην αιτιολόγηση της απόφασής του αναφέρουν πως επικράτησε το βαρύ κατηγορητήριο ενώ παράλληλα ο κύριος Μπούκουρας δεν ήταν επαρκώς σαφής για την αθωότητά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Μπούκουρας είναι ο έκτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που θα περάσει τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού. Ο βουλευτής αντιμετωπίζει τις

κατηγορίες της ένταξης σε και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Μπούκουρας απολογήθηκε, από τίς 10.30 το πρωί, ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, επί 7ωρο, ολοκληρώνοντας την απολογία του λίγο μετά τίς 5.30 το απόγευμα. Αρνήθηκε τις κατηγορίες, που του αποδίδονται, και όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγης αλλά φίλος, καθώς προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο.

Είχαν προηγηθεί χθες, Σάββατο, οι απολογίες των δύο άλλων βουλευτών του κόμματος, του Γιώργου Γερμενή και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αναμένεται να πάρουν αύριο το δρόμο για τον Κορυδαλλό, καθώς όπως είναι γνωστό το Σαββατοκύριακο δεν γίνονται μεταγωγές κρατουμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα