Θα δούμε μεγάλη μπάλα – Οι WAGS των φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Η μεγάλη μέρα για όλο τον ποδοσφαιρόφιλο πλανήτη έφτασε και ιδίως για τη Μαδρίτη, αφού οι δύο αιώνιες αντίπαλοι της πόλης βρίσκονται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, και τη Λισαβόνα, όπου και θα διεξαχθεί ο τελικός. Εκτός όμως από τη μάχη εντός αγωνιστικού χώρου υπάρχει πάντα και η κόντρα εκτός.

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην κόντρα των ποδοσφαιριστών, αλλά στη μάχη μεταξύ των WAGS, αφού είθισται πλέον σε κάθε σπουδαίο παιχνίδι να γίνεται κρας τεστ για τις κοπέλες και τις γυναίκες τους.

Από τη μία έχουμε τη Ρεάλ, όπου φυσικά ξεχωρίζει η Ιρίνα Σάικ, αλλά και η Σάρα Καρμπονέρο κι από την άλλη την Ατλέτικο. Ποδοσφαιριστές που ο πλανήτης τους έμαθε φέτος, ενδιαφέρθηκε γι΄αυτούς τη σεζόν που διανύουμε και το ίδιο ισχύει και για τις συντρόφους τους. Απολαύστε τες στη γκάλερι και ετοιμαστείτε και για το σπουδαίο συναπάντημα.1 από 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Λάρα Αλβάρεζ-Σέρχιο Ράμος Λένα Γκέτσκε-Σάμι Κεντίρα Μαλένα Κόστα-Μάριο Σουάρεζ Μαρία Πόμπο-Αλβάρο Μοράτα Ναγκόρε Ουρουμπούρου-Τσάμπι Αλόνσο Σάρα Καρμπονέρο- Κασίγιας Σινέμ Κομπάλ-Αρντά Τουράν Ιρίνα Σάικ

Keywords
Τυχαία Θέματα