Fractal, Alien Mustangs & The Roundlights: Live πάρτι στο Six Dogs

Την Παρασκευή 30 Μαΐου το ιστορικό μουσικό fanzine, Fractal Press, κάνει ένα μεγάλο live party στο six d.o.g.s παρέα με τους Alien Mustangs και τους The Roundlights.

Λίγο μετά τις εκλογές εξακολουθούμε να αισιοδοξούμε

και λίγο πριν τις καλοκαιρινές περιπέτειες ονειρευόμαστε ταξίδια. Και επειδή δεν μπορούμε να ανέβουμε στην Θεσσαλονίκη φέρνουμε το Βορρά στην Αθήνα με τους Alien Mustangs και τους Roundlights, δύο μπάντες με ολόφρεσκες βινυλιακές κυκλοφορίες, σπουδαίες συνθέσεις και live επιδόσεις.

Οι Alien Mustangs είναι ένα συγκρότημα μόλις 4 ετών, αλλά ακούγονται σαν βετεράνοι του ενεργητικού νέο-psych ήχου. Ένας ήχος που ριζώνει στους Velvets και τους Byrds, αλλά καθώς ξεδιπλώνεται παραπέμπει στις περιπέτειες των Spacemen 3 και στα ταξίδια των Asteroid #4. Το ντεμπούτο 7” τους κυκλοφόρησε πέρυσι, ενώ η φετινή χρονιά μας έδωσε το νέο τους 10ιντσο, υπό τον τίτλο “River”. Η παρουσία τους στη σκηνή μπορεί να παρομοιαστεί με πολλά βαρύγδουπα ονόματα, οι λεκτικοί εντυπωσιασμοί και οι αναλύσεις όμως δεν έχουν σημασία. Οι Alien Mustangs παρουσιάζουν live-εμπειρία και αυτή είναι η μόνη ουσία.

Οι The Roundlights αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους εδώ και 8 χρόνια στη σκηνή της Θεσσαλονίκης. Μετά από πολλές περιπέτειες που έχτισαν ένα θρύλο γύρω από το όνομά τους, το 2011 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους, με θράσος και τρέλα που θύμισαν πρώιμους Last Drive. Αυτή τη φορά, έρχονται στην Αθήνα με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου τους 7ιντσου.

Πριν, ανάμεσα και μετά τις live εμφανίσεις, στα decks θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Μπάρλας, πιθανότατα με κάμποση βοήθεια από τους φίλους του.

Παρασκευή 30 Μαΐου στις 22:00, Είσοδος: 3 €

Keywords
Τυχαία Θέματα