Τέσσερις μπασκετμπολίστες του Πανιωνίου από…παρεξήγηση στα χέρια της αστυνομίας

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σύμφωνα με πληροφορίες βιαιοπράγησαν κατά των Λάντον Μίλμπουρν, Κέβιν Λάνγκφορντ, Γκι Μισέλ και Ούρος Ντούβνιακ.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, στην οδό Πειραιώς. Οι παίχτες του Πανιωνίου έφευγαν από το Μουσείο Μπενάκη, όπου έγινε η κλήρωση, και επενέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, όταν στην πορεία τους αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

Ο Μίλμπουρν που οδηγούσε το αυτοκίνητο δεν αντιλήφθηκε το νόημα των αστυνομικών και συνέχισε

την πορεία του. Τότε ανέλαβε η ομάδα Δίας, η οποία μπλόκαρε το αμάξι, το σταμάτησε και κατέβασε με βίαιες κινήσεις τους 4 μπασκετμπολίστες, και ιδιαίτερα τον Γκι Μισέλ, ο οποίος έντρομος δεν κατέβηκε από το αμάξι, αλλά τον έβγαλαν σηκωτό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας.

Οι αστυνομικοί δε γνώριζαν τους παίχτες και ήταν έτοιμοι να τους πάνε στο αυτόφωρο. Ο διερχόμενος μπασκετμπολίστας του Κολοσσού, ο οποίος γύριζε ομοίως από την κλήρωση, σταμάτησε για να βοηθήσει τους συναθλητές του και να εξηγήσει στους αστυνομικούς περί τίνων πρόκειται.

Τα όργανα δεν πείσθηκαν και τους οδήγησαν όλους στο τμήμα, όπου ο Στεφανίδης κατάφερε να πείσει στον αξιωματικό του τμήματος Πετραλώνων και να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι ίδιοι διηγούνταν το περιστατικό στους συμπαίχτες τους με αγανάκτηση για την κατάχρηση εξουσίας της αστυνομίας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα