Τέρμα το σκοτεινό στιλάτο ύφος του Ντάνιελ Κρέγκ – Ο «Bond 24» επιστρέφει με χιούμορ!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά το σκοτεινά στιλάτο σύμπαν των τελευταίων επεισοδίων και είναι έτοιμος να αναβιώσει μερικές στιγμές αυθεντικού παραδοσιακού «τζειμσμποντικού» στιλ, με χιουμοριστικές ατάκες που παραπέμπουν στις παλιές δεκαετίες του διάσημου Βρετανού πράκτορα.

Αν και ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν είναι ιδιαίτερα καλός σε αυτό, παραδέχεται μιλώντας στο Vulture Magazine ότι η επόμενη περιπέτεια του πράκτορα 007 επιστρέφει στο χιούμορ των παλιών επιτυχιών του franchise. «Ελπίζω ότι θα επαναφέρουμε κάποια από

την παλιά ειρωνεία, φροντίζοντας όμως να μην καταλήξει κακή απομίμηση. Δεν είμαι καλός στα κωμικά κόλπα, δεν είναι το στιλ μου. Εκτός κι αν με κάποιο τρόπο βγει φυσικά, σα να έχει κάποια λογική. Μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να είμαι πιο αστείος, αλλά δεν το καταφέρνω, γι΄ αυτό και το αποφεύγω», ήταν τα λόγια του διάσημου ηθοποιού.

Ο Κρεγκ, που είδε το «Skyfall» να σπάει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παγκόσμιο box-office, ετοιμάζεται πλέον το 2015 για μια ακόμα εμπορική επιτυχία, που προς το παρόν έχει τον προσωρινό τίτλο «Bond 24».

Keywords
Τυχαία Θέματα