Ιουστίνη ή… Just in – Τo next big thing της Γαλλικής ομορφιάς είναι Ελληνίδα!

Στο DNA της στριμώχνονται πανάρχαιοι κώδικες ομορφιάς. Και ναι, είναι λογικό να κοιτάς και να ξανακοιτάς τις φωτογραφίες, αδυνατώντας να πιστέψεις πως αυτό το πλάσμα είναι Ελληνίδα.

Ο scouter της Elite Models που την είδε σε ένα ωδείο της Λιλ, δεν είχε καμία αμφιβολία, όταν της πρότεινε να κάνει μια δοκιμαστική φωτογράφηση. Κι έτσι, λίγο απλά, λίγο

νομοτελειακά ήρθε η πρωτιά στο διαγωνισμό του διάσημου πρακτορείου.

Κι όμως, η Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου δεν είναι από εκείνα τα κορίτσια, που όλη της η ζωή θα ξεκινούσε και θα τελείωνε σε ένα κλικ ενός φωτογράφου, για μια φωτογραφία που θα δημοσιευόταν στα... “Νέα του ψαροντούφεκου”.

Όταν τη συναντήσαμε, από τα ακουστικά του iPod της ακουγόταν η μελωδία του “Tango to Evora”.

“Έχω πάθος με το πιάνο”, σπεύδει να τονίσει, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην κουβέντα και στη συνέχεια μιλά για την κρίση στην Ελλάδα που την ανησυχεί αλλά και για το άγχος της να έχει πετύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Πολύ πιο ώριμη από τα συνηθισμένα κορίτσια της ηλικίας της, αναφέρει με περηφάνια το μότο της, μιλώντας γαλλικά, “Rien n' est jamais acquis” (“Tίποτε δεν είναι ποτέ δεδομένο”), φράση που συνάδει με το νεαρό της ηλικίας της και τα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει.

Ένα από τα όνειρά της είναι “να υπογράψω συμβόλαιο με τον Οίκο Balmain... Να με δεχθούν στη Σχολή που με ενδιαφέρει. Και μια φωτογράφηση δίπλα στην Daria Werbowy”, μοντέλο με ρίζες από την Ουκρανία και τον Καναδά.

Σαν ένα 17χρονο κορίτσι, όμως, δεν μπορεί να μην έχει και τις σταθερές αναφορές της ηλικίας, που δεν είναι άλλες από την παρέα της και ένα μικρό παράπονο... “Τους φίλους μου είναι δύσκολο να τους βλέπω γιατί συχνά δουλεύω τα Σαββατοκύριακα”.

Κάθε φορά που κοιτάζεις το πρόσωπό της, είναι σαν να το βλέπεις για πρώτη φορά, σαν να το ανακαλύπτεις και πάλι. Η μοναδικότητά του καθώς και τα 181 εκατοστά του κορμιού της, πλούσια σε φυσικές καμπύλες, την καθιστούν ένα από τα next big thing του διεθνούς modelling.

Για να διαβάσετε το υπόλοιπο κατεβάστε το Kool Magazine, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό για iPad και Android.

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Τυχαία Θέματα