Τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ επιτέλους με κόσμο – Στον ημιτελικό οι «αιώνιοι»

Από εκεί που δεν το περιμέναμε έσκασε το μπαμ στο μπάσκετ, αφού μετά από 6 χρόνια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό κυπέλλου κάτι που σημαίνει ότι ο τελικός θα περιλαμβάνει, ας ελπίσουμε, οπαδούς και των δύο φιναλίστ.

Η κλήρωση που

πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, διασταύρωσε τους δρόμους του μόνιμου ντουέτου στον τελικό την τελευταία εξαετία για τους «4», στο γήπεδο του ΟΑΚΑ, σε αγώνα ζωής ή θανάτου, αφού πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδι.

Οι εκπρόσωποι των δύο αιωνίων, Χρήστος Σταυρόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, σχολίασαν την κλήρωση με χαμηλούς τόνους, χωρίς φανφάρες και γκρίνιες.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε: «Τουλάχιστον είδαμε κάτι καινούριο έπειτα από πολλά χρόνια, μόνο το παιχνίδι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός τα λέει όλα. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Δεν υπάρχει επιβάρυνση (σ.σ. λόγω Ευρωλίγκας) και είμαστε έτοιμοι για όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά τους φιλάθλους μόνο μιας ομάδας, είναι γνωστό από την προκήρυξη του Κυπέλλου, δεν υπάρχει κάτι καινούριο».

Από την άλλη πλευρά, ο Μάνος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Όταν παίζουν οι δύο αυτές ομάδες δεν υπάρχει αβαντάζ έδρας και αυτό φάνηκε και πέρσι. Είναι καλύτερο για εμάς που παίζουμε στην έδρα μας. Είναι μια καλή κλήρωση για εμάς, όχι ως προς την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά γιατί παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας».

Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν ο Άρης με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα