Τα καυτά θηλυκά της Άπω Ανατολής!

Οι καλλονές με τα σχιστά μάτια κάνουν σήμερα αισθητή την παρουσία τους στη διεθνή show biz και εκτοξεύουν τα κασέ τους καθώς ο κόσμος υποκλίνεται στη μυστηριώδη ομορφιά τους….

Η οικονομική ευφορία της Κίνας είχε ως αποτέλεσμα και την ανάδειξη του ασιατικού πολιτισμού αλλά και της ασιατικής ομορφιάς. Οι γυναίκες πλέον της Ανατολής, θεωρούνται fashion icons όχι μόνο για τα δικά τους δεδομένα αλλά και για τα δεδομένα του δυτικού κόσμου. Η χλωμή όψη, τα έντονα ζυγωματικά, τα γατίσια μάτια και τα γυαλιστερά μαλλιά είναι πλέον στόχοι της παγκόσμια κοσμετολογίας αφού οι Ασιάτισσες θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς.

Πρόκειται για γυναίκες που έχουν καταφέρει να διακριθούν στον τομέα της μόδας, όπως το top model της Victoria’s Secret, Liu Wen (φωτογραφία) που θεωρείται από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, στον τομέα του αθλητισμού, όπως η τενίστρια Li Na που είναι 9η στην παγκόσμια κατάταξη αλλά και στο χώρο της Έβδομης Τέχνης, όπου η Zhang Ziyi θριαμβεύει μετά την επιτυχία της ταινίας «Οι αναμνήσεις μιας Γκέισας». Από τη Yoko Ono του χθες μέχρι τη Μις Κόσμος Yu Wenxia του σήμερα, οι γυναίκες της Ανατολής έχουν σκοπό να αφήσουν το στίγμα τους.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις διασημότερες γυναίκες της Ανατολής:

Το top model Liu Wen θεωρείται από τα πιο ακριβοπληρωμένα. Είναι η πρώτη Κινέζα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, έχει υπάρξει μούσα της Estée Lauder και συμμετέχει στα shows των πιο διάσημων οίκων μόδας του κόσμου.

H Yu Wenxia κατέκτησε τον τίτλο της Ομορφότερης γυναίκας του κόσμου, το 2012.

Η Ζhang Ziyi είναι ίσως η διασημότερη Κινέζα ηθοποιός με σπουδαίες ταινίες στο ενεργητικό της, όπως “Τίγρης και Δράκος” και “Οι αναμνήσεις μιας Γκέισας’. Ενώ επίσης έχει προκαλέσει σκάνδαλο και η ερωτική της ζωή.

Η ηθοποιός Fan Bingbing είναι και μούσα του ιταλικού οίκου Gucci για το φθινόπωρο/χειμώνα 2012.

To εκκεντρικό fashion icon, Michelle Harper, διάσημο για την avant-garde αισθητική του, τραβάει όπου κι αν βρεθεί τα φλας των φωτογράφων.

H τενίστρια Li Na είναι στην ένατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: www.Jenny.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα