Φώναξε τον εραστή να εκτελέσει τον άντρα της

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το φονικό στη Λαμία και τη σατανική σύζυγος δίνει σήμερα στη δημοσιότητα ο αστυνομικός διευθυντής της Φθιώτιδας. Με όπλο τύπου φλόμπερ έγινε η δολοφονία από τον εραστή της!

Ο 45χρονος εραστής Τ.Γ. εκτέλεσε στον ύπνο του τον επίσης 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δύο παιδιών, έχοντας εισχωρήσει στο σπίτι από μια πόρτα που είχε αφήσει η ερωμένη του ανοιχτή! Αμέσως μόλις βεβαιώθηκαν ότι ο άντρας της ήταν νεκρός -σύμφωνα πάντα με τον αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Κώστα Νικολάου- προσπάθησαν να

στήσουν σκηνικό ληστείας, το οποίο όμως από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας. Η Ιατροδικαστής, Αποστολία Ακριβούση έκανε χαρακτηριστικά λόγο για “επιμελή αταξία” του χώρου, για την οποία φρόντισαν περισσότερα του ενός ατόμου. Με άλλα λόγια, καθάρισαν, σφουγγάρισαν και άνοιξαν κάποια συρτάρια για να φαίνεται ως ληστεία.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε η είδηση για το στυγερό έγκλημα άλλωστε, άρχισαν οι ψίθυροι για τον ρόλο της συζύγου  και του εραστή της, τον οποίο γνώριζε τουλάχιστον 20 χρόνια, αφού όταν ήταν πολύ νέοι υπήρξε κάποια σχέση μεταξύ τους. Με τον καιρό όμως χάθηκαν και έκαναν ξεχωριστές οικογένειες. Όταν έπειτα από χρόνια ξανασυναντήθηκαν άρχισαν να λένε ο ένας στον άλλον πόσο άσχημα περνάει στον γάμο του και έτσι η παλιά σχέση αναθερμάνθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ομολόγησε ο δράστης, τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια δεχόταν πιέσεις από τη σύζυγο για να βγάλουν τον άντρα της από τη μέση. Μάλιστα η σύζυγος είχε ετοιμάσει και αίτηση διαζυγίου, πριν από λίγες ημέρες, την οποία όμως δεν κατέθεσε. Το θύμα κοιμόταν στο πατρικό του και δεν πήγαινε και πολύ συχνά στο σπίτι, αφού οι καβγάδες ήταν όλο και συχνότεροι.

Τα 42α γενέθλιά της ήταν μια καλή αφορμή για να καλέσει στο σπίτι τον εν διαστάσει σύζυγο και ταυτόχρονα να προσπαθήσει ο εραστής να τον βγάλει από την μέση. Έτσι και έγινε. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο σύζυγος ανέβηκε να κοιμηθεί στο επάνω διαμέρισμα μόνος. Η 42χρονη μητέρα με τα παιδιά έμειναν για να κοιμηθούν στο ισόγειο με τα πεθερικά του θύματος. Τηλεφώνησε στον εραστή τον οποίο είχε ήδη ενημερώσει να είναι σε ετοιμότητα. Ο 45χρονος πήρε το φλόμπερ (ένα αεροβόλο BAIKAL) μέσα σε ένα σακί και με ταξί πήγε στην οδό Τυμφρηστού. Ανέβηκε τα σκαλάκια στο στενό δίπλα από το σπίτι και έτσι βρέθηκε στην βεράντα του πρώτου ορόφου. Η πόρτα της κουζίνας ήταν μισάνοιχτη και η 42χρονη ήταν εκεί. Η σύζυγος οδήγησε τον εραστή εκεί όπου κοιμόταν ο άτυχος 45χρονος. Ο εραστής τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ στη συνέχεια με το κοντάκι του όπλου του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο ίδιο σημείο. 

Η 42χρονη υποστήριζε πως δεν ήξερε τίποτε για τον φόνο μέχρι που είδε τους αστυνομικούς να φέρνουν στην ασφάλεια τον 45χρονο φίλο της και κατάλαβε πως το σχέδιό τους είχε αποκαλυφθεί. Λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε τα πάντα. Το ίδιο έκανε και ο εραστής της, ο οποίος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έκρυψε το όπλο του φονικού στην Ανθήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα