Τα iPhone 6s και 6s Plus έρχονται την Ελλάδα – Δες τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους

Ανακοινώθηκαν και επισήμως οι τιμές λιανικής των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα. Τα νέα iPhone, με την κυκλοφορία τους να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Τα νέα

μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, με τις τιμές τους να μην ξεπερνούν τις προσδοκίες μας.

iPhone 6s

iPhone 6s 16GB - 789 ευρώiPhone 6s 64GB - 899 ευρώiPhone 6s 128GB - 999 ευρώ

iPhone 6s Plus

iPhone 6s Plus 16GB - 899 ευρώiPhone 6s Plus 64GB - 999 ευρώiPhone 6s Plus 128GB - 1099 ευρώ

Τα iPhone 6s και 6s Plus μπορεί να μην άλλαξαν εμφανισιακά, παρά μόνο στην ποιότητα του αλουμινίου το οποίο αυτή τη φορά κράμα αλουμινίου σειράς 7000, κάνοντάς τα πολύ πιο ανθεκτικά σε πίεση, αλλά έχουμε μεγάλες αλλαγές εσωτερικά.

Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, είναι εφοδιασμένα με τον διπύρηνο επεξεργαστή 64bit Α9 SoC χρονισμένο στα 1.8GHz και μνήμη RAM 2GB, με την ενσωματωμένη μνήμη να διατηρείται στα 16GB/64GB/128GB χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με κάρτες μνήμης.

Η οθόνη και των δυο μοντέλων διαθέτει την τεχνολογία 3D Touch η οποία καταλαβαίνει το διαφορετικό μέγεθος πίεσης των δαχτύλων μας επάνω στην οθόνη. Για παράδειγμα, όταν θέλουμε να πατήσουμε σε μια εφαρμογή, μπορούμε με ελαφρύ πάτημα στην οθόνη να μας εμφανίσει συντομεύσεις για αυτή έτσι ώστε να μεταβούμε αυτόματα στην εντολή που επιλέξαμε μέσα στην εφαρμογή.

Επίσης, εάν βρισκόμαστε μέσα στα mail μας, μπορούμε με απαλό πάτημα στην οθόνη (Peak) σε κάποιο mail και να κάνουμε προεσπισκόπηση, ενώ πατώντας ακόμα πιο έντονα (Poke) να μπούμε κανονικά στο mail που επιλέξαμε.

Όσον αφορά στην κάμερα, αυτή τη φορά έχουμε την κύρια κάμερα στα 12 megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4Κ για πρώτη φορά, και την εμπρόσθια κάμερα να είναι στα 5 megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης Full HD, ενώ διαθέτει και Retina Flash για να απεικονίζονται οι selfies με περισσότερο φως, μιας και δεν υπάρχει μπροστινό flash στην κάμερα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα λήψης live photos οι οποίες απεικονίζουν τη στιγμή 1.5 δευτερόλεπτο πριν και μετά τη λήψη της φωτογραφίας, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουμε φωτογραφία animated gif. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το iPhone 6s Plus έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, που επιτρέπει τη λήψη βίντεο με λιγότερα «κουνήματα» και ομαλότερη ροή, ενώ το iPhone 6s δε διαθέτει οπτικό αλλά ψηφιακό σταθεροποιητή, όπως το iPhone 6 την περσινή χρονιά.

Τα νέα iPhone «τρέχουν» λειτουργικό iOS 9, το οποίο φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία χρήσης και διαθέτουν ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων TouchID δεύτερης γενιάς ο οποίος είναι πιο ακριβής στην ανάγνωση του αποτυπώματος και πιο γρήγορος σε λειτουργία από τον αντίστοιχο περσινό.

The post Τα iPhone 6s και 6s Plus έρχονται την Ελλάδα – Δες τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Phone 6s, 6s Plus, Ελλάδα – Δες,Phone 6s, 6s Plus, ellada – des