Ο Τομ Χιντλστόουν μιμείται τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο μπροστά… στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο [βίντεο]

Έχουμε δει πολλές φορές ηθοποιούς του Hollywood να μιμούνται συναδέλφους τους ή παλαιότερους τους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Κέβιν Σπέισι στο σόου του Τζίμι Φάλον; Ή την Κέιτ Χάντσον που μιμήθηκε τον ΜακΚόναχι;

Γενικότερα, ο Μάθιου, ο Κρίστοφερ Γουόκεν και ο Μάικλ Κέιν είναι οι πιο στάνταρ ηθοποιοί που μπορούν να τους μιμηθούν. Και ο Τομ Χιντλστόουν είναι ένα ταλέντο εκτός από την υποκριτική και το χορό, και στη μίμηση.

Στην

εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον στο BBC, ήταν καλεσμένοι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την Αν Χαθαγουέι για να μιλήσουν για την ταινία Intern που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και συμπρωταγωνιστούν, και ο Τομ Χιντλστόουν. Ο παρουσιαστής γνώριζε προφανώς τι μπορεί να κάνει ο Τομ και μπήκε κατευθείαν στο ψητό.

Για ένα εξάλεπτο ο Τομ έκανε ό,τι μίμηση μπορείς να φανταστείς, αλλά η καλύτερη στιγμή ήταν όταν μιμήθηκε τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο από τη σκηνή που έχουν στο Heat.

The post Ο Τομ Χιντλστόουν μιμείται τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο μπροστά… στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τομ Χιντλστόουν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο …, Ρόμπερτ Ντε Νίρο [βίντεο],tom chintlstooun, robert nte niro …, robert nte niro [vinteo]