Τα «γαλλικά» του Μεϊμαράκη – Ποιος τον εκνεύρισε και γιατί

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά αυτό που όλοι γνωρίζουν. Ότι είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και όταν νευριάζει δεν υπολογίζει τίποτα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ξεχάσει τον χαρακτηρισμό «υπόδικος» που του είχε αποδοθεί από τον Πάνο Καμμένο στο ντιμπέιτ και θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας κρυβόταν πίσω από αυτό. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος του τελευταίου του τσακωμού.

Σύμφωνα

με τον «Βηματοδότη» ο κύριος Μεϊμαράκης συνάντησε τυχαία στο καφενείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτση. Τον χαιρέτησε, όμως ο κ. Κυρίτσης είχε όρεξη για κουβέντα. Έκανε λοιπόν το λάθος να πει στον κ. Μεϊμαράκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του φέρθηκε καλά και δεν τον «χτύπησε». Αυτό ήταν.

Ποιος είδε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και δεν τον φοβήθηκε; Ακολούθησε ένας οχετός ύβρεων, όχι προς τον κ. Καμμένο (που τον βάφτισε “υπόδικο”) αλλά προς τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Κυρίτσης προσπαθούσε να του εξηγήσει, αλλά ο κ. Μεϊμαράκης (ανάμεσα σε 10 “μπιπ”) του απάντησε με οργίλο ύφος:

«Άκου να δεις, εάν δεν έβαλε τον Καμμένο ο Τσίπρας, γιατί δεν έκανε μια διαρροή για να πει ότι δεν ήταν αυτός; Περιμένω και τώρα τη διαρροή από το Μαξίμου ότι δεν έχει σχέση ο Τσίπρας. Για εμένα το θέμα είναι σοβαρό. Αν δεν υπάρξει αποκατάσταση τότε θα χτυπώ τον Τσίπρα όπου κι αν τον βρω». Και αποχώρησε.

The post Τα «γαλλικά» του Μεϊμαράκη – Ποιος τον εκνεύρισε και γιατί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα