Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού [βίντεο]

19:14 8/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο Ολυμπιακός. Από 100 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των καρτών διαρκείας....

Με το σύνθημα «θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι» έγινε η παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό που μπορεί κανείς

να σταθεί είναι οι πολύ μειωμένες τιμές και στο κείμενο που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τον κύκλο των ομιλιών και το καλοσώρισμα το έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο οποίος και είπε: «Όπως βλέπετε και πίσω μου, στα εικαστικά που κοσμούν το πάνελ, το βασικό μας μότο για τα εφετινά εισιτήρια διαρκείας είναι η φράση «θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι». Μία φράση η οποία παραπέμπει ξεκάθαρα στο συναίσθημα, αλλά και στον σύνδεσμο των γενεών για όλους τους φιλάθλους μας. Ένα σύνδεσμο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αυτή τη χρονιά.

Και είναι και μια λέξη, που όπως όλοι γνωρίζετε, αναφέρεται στο όνομα του Ολυμπιακού. Πέρα από τον Ολυμπιακό, που είναι το όνομα και η σημαία της περηφάνιας για κάθε έναν από εμάς, υπάρχει στο όνομά μας ο Πειραιάς, η πόλη μας, υπάρχει η αναφορά στους φιλάθλους μας, που είναι η δύναμή μας και κυρίως υπάρχει ο σύνδεσμος όλων αυτών. Αυτό τον σύνδεσμο θέλουμε να αναδείξουμε. Γι’ αυτό το σύνθημα αυτό παραπέμπει εκεί ακριβώς, στο συναίσθημα, ενώνοντας όλες τις γενιές των Ολυμπιακών. Όλοι έχουμε μνήμες και όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε μνήμες για τις γενιές που έρχονται».

Στη συνέχεια μίλησε ο Γιάννης Βρέντζος, όπου και είπε: «Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου. Φέτος είναι μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογό μας. γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Ο Ολυμπιακός, ο σημαντικότερος οργανισμός στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Πρωταθλητές Ελλάδας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, πρωταγωνιστές την Ευρώπη, χρονιά για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ξεκινάει βρίσκοντάς τον στην 22η θέση της κατάταξης της UEFA, κάτι που μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι πλέον οικονομικά υγιής, χάρη στη στήριξη του κόσμου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρωταγωνιστής σε όλα τα αγωνίσματα. Δυστυχώς δεν ισχύουν τα ίδια για τη χώρα, για την κοινωνία. Βιώνουμε μία πρωτοφανή κρίση και μία αβεβαιότητα. Για εμάς εξαρχής ο εορτασμός των 90 χρόνων είχε μια προτεραιότητα και περιβλήθηκε με δράσεις που θα επέστρεφαν την αγάπη που εισπράττει ο σύλλογος από την ελληνική κοινωνία και τους φιλάθλους, πίσω σε αυτούς.

• Στο πλαίσιο αυτό και λόγω των τελευταίων εξελίξεων, και έχοντας αφουγκραστεί την ελληνική κοινωνία και ό,τι συμβαίνει σε όλους τους Έλληνες και φυσικά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, προχωράμε σε μία πρωτοφανή μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, της τάξεως ακόμη και του 50%.

• Πλέον πάνω από 18.000 θέσεις του σταδίου Καραϊσκάκη, θα διατίθενται για όλους τους αγώνες της ομάδας, επίσημους, φιλικούς, ευρωπαϊκούς, ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε τιμές από 100 έως 170 ευρώ!

• Θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια της τάξης των 40€ για όλη τη σεζόν. Πράγμα το οποίο αναλογεί σε 2€ ανά παιχνίδι!

Δεν θέλουμε πλέον οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από αυτή την κρίση να μην μπορούν να έρθουν κοντά στην ομάδα. Θέλουμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Υπάρχουν πλέον τιμές οι οποίες βρίσκονται στο 30% σε σχέση με παλαιότερες, μειωμένες δηλαδή κατά 70%, σε σχέση με το 2010, οπότε άρχισε η προσπάθεια αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι κάτι αυτό το οποίο κάνουμε με όλη μας την καρδιά, θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας και θέλουμε να είναι κοντά μας, να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια».

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Να σημειωθεί πως όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις νέες κάρτες διαρκείας, ή όσοι θέλουν να ανανεώσουν τις παλιές, θα μπορούν να το κάνουν από την Πέμπτη (9/7). Διευκρινίσεις πάνω στις κάρτες διαρκείας έγιναν από τον Κ. Βρέντζο, όπου για τα παιδικά εισιτήρια είπε: «Στα παιδικά εισιτήρια το ποσό αυτό είναι 10€. Είναι μια συνεισφορά σαν νεότερο μέλος, σαν νεότερος φίλος του Ολυμπιακού».

Για το αν οι μειώσεις αυτές επηρεάζουν τον προϋπολογισμό του συλλόγου συνολικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή εταιρία, οικονομικά. Σαφώς οι εξελίξεις δημιουργούν μια αβεβαιότητα. Αν ξέραμε ακριβώς τι θα συμβεί, θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν διαφορετικό προγραμματισμό. Όπως βλέπετε εμείς πορευόμαστε με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά. Και έτσι συνεχίζουμε στο κομμάτι του σχεδιασμού και του μπάτζετ της ομάδας. Σε ό,τι αφορά τα διαρκείας αποφασίσαμε να πορευτούμε με το… κακό σενάριο. Αυτή είναι η πολιτική μας και για αυτό δουλεύουμε αυτή τη στιγμή».

Για το εάν θα ισχύει η συνεισφορά των 10€ προς τον Ερασιτέχνη στα κανονικά εισιτήρια: «Αυτή είναι η πρόθεσή μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί σε αυτή την κίνησή μας στα εισιτήρια διαρκείας, ώστε τα κανονικά εισιτήρια ανά αγώνα θα είναι μοιραία λιγότερα».

Για τις τιμές των απλών εισιτηρίων διαρκείας:«Υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα, ανεξαρτήτως συνθηκών, σε όλα τα ματς. Νιώθουμε την ανάγκη η ανταπόδοση να είναι μεγαλύτερη και κατά πρώτο λόγο, στα εισιτήρια διαρκείας».

Για τον στόχο στις πωλήσεις και για το εάν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ: «Στόχος είναι να έρθουν κοντά μας όσοι περισσότεροι φίλαθλοι γίνονται. Δεν είναι εύκολο να θέτεις στόχους και για εμάς κάθε φίλαθλος που αγοράζει διαρκείας και αποκτά αυτή τη σχέση με την ομάδα και το Καραϊσκάκη, είναι σημαντικός. Εμείς δεν βλέπουμε ένα νούμερο, 11.000 ή κάτι αντίστοιχο, βλέπουμε τον κάθε ένα που θα ανανεώσει το διαρκείας ή κάποιον που δεν μπόρεσε πέρυσι και φέτος θα το κάνει. Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, προτεραιότητά μας είναι να έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από πέρυσι, η οποία θα πάει καλά και θα κάνει όλους εμάς, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να είμαστε πιο ευχαριστημένοι από πέρυσι. Οι αποφάσεις σχετικά με αυτό ανήκουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Για το εάν επηρεάζεται το χρονικό όριο του μεταγραφικού σχεδιασμού: «Δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος. Εμείς όμως εργαζόμαστε πυρετωδώς και ο Ολυμπιακός έχει το όνομα στην Ευρώπη και τη δυναμική, για να μπορεί να κινείται και μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα. Όπως καταλαβαίνετε είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες, ένας από τους ελάχιστους οργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να υλοποιούν κάτι τέτοιο. Οι δυσκολίες είναι πρωτοφανείς, στο σύνολο της Ελλάδας. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις αυτές. Πρωτεύον στην υλοποίηση του σχεδιασμού είναι, όπως θα συζητήσουμε και αύριο, στην παρουσίαση του νέου προπονητή, οι αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας».

Για το αν η μείωση στις τιμές δείχνει καλή οικονομική κατάσταση στις ομάδες: «Αυτό είναι δεδομένο. Εμείς όμως από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, κάνουμε έναν σχεδιασμό μακροχρόνιο και δεν σκεφτόμαστε μόνο τι θα συμβεί την επόμενη ή τη μεθεπόμενη χρονιά, αλλά τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια. Φανταστείτε να μας έβρισκε αυτή η κρίση μη προετοιμασμένο και όχι με συνετή διαχείριση των οικονομικών μας. δεν θα συζητούσαμε αυτή τη στιγμή για την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και το πλάνο για μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα…».

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:

The post Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα