Συγκλονιστική ομιλία Γκι Φερχόφστατ: Κύριε Τσίπρα δείξτε ότι είστε ηγέτης και όχι ψευδοπροφήτης

13:10 8/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του προέδρου των Φιλευθέρων Γκι Φερχόφστατ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δείχνοντας ότι έχει σε βάθος γνώση της ελληνικής πραγματικότητας ακόμη και σε απίθανες λεπτομέρειες αναφέρθηκε ακόμη και σε διορισμούς διευθυντών εκπαίδευσης με κομματικά κριτήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καλωσορίσατε κ. Τσίπρα.

Μη φοβάστε το Ευρωκοινοβούλιο. Είμαι χαρούμενος που ήρθατε, πρώτη φορά συζητάμε. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και όχι οι ελίτ.

Είμαι θυμωμένος γιατί μιλάτε για μεταρρυθμίσεις αλλά δεν τις είδαμε ποτέ τις προτάσεις. Είμαι οργισμένος γιατί διολισθαίνουμε σε ένα Grexit. Η ακροδεξιά σας χειροκροτεί.

Τρέχουμε ολοταχώς προς το grexit. Οι απλοί άνθρωποι θα πληρώσουν το λογαριασμό. Ο μόνος δρόμος για να το αποφύγουμε είναι ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων.

Nα τελειώσει το πελατειακό κράτος. Xρησιμοποιείτε το ίδιο σύστημα και εσείς για να διορίσετε τους δικούς σας, όπως έκανε πριν το ΠΑΣΟΚ.

Πρέπει να μειώσετε το δημόσιο τομέα, ξέρω ότι είναι δύσκολο για αριστερή κυβέρνηση, αλλά πρέπει. Πρέπει να ανοίξετε τις τράπεζες. Να δείτε τα προνομία των εφοπλιστών, της εκκλησίας, των πολιτικών κομμάτων. Να καταργηθούν τα προνόμια στα νησιά. Βάλτε τα σε ένα πακέτο και φέρτε τα στο τραπέζι.

Πρέπει να το κάνετε, δεν υπήρχε πρωθυπουργός τόσο ισχυρός όσο εσείς.

Θέλετε να μείνετε στην ιστορία ως ατύχημα ή ως ένας πραγματικός επαναστάτης μεταρρυθμιστής, όπως ο Τρικούπης και ο Βενιζέλος; Όχι ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ.

Δείξτε ότι είστε ηγέτης και όχι ψευδοπροφήτης.

The post Συγκλονιστική ομιλία Γκι Φερχόφστατ: Κύριε Τσίπρα δείξτε ότι είστε ηγέτης και όχι ψευδοπροφήτης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα