Συνεργάτης του Βενιζέλου είπε σε απλήρωτη του ΠΑΣΟΚ πως δεν σκύβει ούτε για να μαζέψει 100 ευρώ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ όπου κάποιοι συνεργάτες Βενιζέλου εμφανίζονται με ιδιαίτερη αλαζονεία έναντι των απλήρωτων εργαζομένων.

Μαθαίνουμε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews.gr, ότι στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το πρωί, κάποιοι εργαζόμενοι στο πάλαι

ποτέ κραταιό κόμμα, σκέφτονται να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας επειδή παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Κάποιοι συνεργάτες του Βενιζέλου (Γιάννης Πέππας, Διονύσης Παναγιωτάκης) έχουν αναλάβει να διασπάσουν τους εργαζομένους στέλνοντας ορισμένους σε υπουργικά γραφεία, προκειμένου να πληρώνονται από εκεί. «Χάρη στα δικά μου λεφτά ζει το ΠΑΣΟΚ» επαίρεται ο Διονύσης Παναγιωτάκης (σύζυγος της Ελένης Κούρκουλα, που λύνει και δένει στην Χαριλάου Τρικούπη).

Μια εργαζόμενη ζήτησε να παίρνει έναντι 100 ευρώ το μήνα και αντιμετώπισε ειρωνικά γέλια. «Γιατί γελάτε; Τα εκατό ευρώ για μένα είναι πολύ σημαντικά. Είναι τα ψώνια του μήνα στο σούπερ μάρκετ! Είμαι χωρισμένη με ένα παιδί. Γιατί γελάτε;» τους είπε με απόγνωση. Για να λάβει την αμίμητη απάντηση του Διονύση Παναγιωτάκη (επ’ εσχάτοις και καναλάρχης): «Εμένα, αν μου πέσει στο δρόμο ένα 100ευρω δεν σκύβω καν να το πιάσω...».

Keywords
Τυχαία Θέματα