Τυλίξτε μόνοι σας τα δώρα των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή που συνδέεται με τρυφερά συναισθήματα και η αγάπη είναι αυτό που κυριαρχεί τις γιορτινές μέρες. Και αφού τα δώρα είναι απαραίτητο συστατικό των γιορτινών ημερών, καλό θα είναι να δώσετε κάτι από τον προσωπικό σας χαρακτήρα σε αυτά που θα χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Όταν έχω χρόνο μου αρέσει να επιμελούμαι η ίδια τα δώρα των Χριστουγέννων. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό αλλά γεμάτο αγάπη. Παρακάτω μάζεψα μερικές όμορφες και κυρίες εύκολες

ιδέες -που δεν απαιτούν πολύ χρόνο- για να τυλίξετε τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα. Υφάσματα, χαρτιά, κάρτες, σπάγκοι και κορδέλες που σίγουρα θα έχετε σπίτι θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Είναι ένα από τα πιο γλυκά μικρά δώρα των Χριστουγέννων. Χειροποίητα cookies μέσα σε ατομικά σακουλάκι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τοποθετήστε το στο πιάτο του γιορτινού τραπεζιού.

Το κόκκινο είναι δύσκολο να λείπει από τα Χριστούγεννα. Είναι εντυπωσιακό και γιορτινό χωρίς πολύ κόπο. Κρεμάστε αν θέλετε tags με τα ονόματα για να μην ψάχνετε την τελευταία στιγμή.

Μία πολύ ωραία ιδέα για εσάς που έχετε όρεξη αλλά «πιάνουν» και τα χέρια σας.

Το πεπιεσμένο χαρτί είναι από τα αγαπημένα μου περιτυλίγματα. Ταιριάζει με όλες τις κορδέλες και έχει και οικολογικό χαρακτήρα. Τυλίξτε με τέτοιο χαρτί τα δώρα σας και κολλήστε πάνω κάρτες χριστουγεννιάτικες ή αυτοκόλλητα για να τα διακοσμήσετε.

Αντικαταστήστε την κορδέλα με σπάγκο και κάντε το πακέτο σας vintage!

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα