Συνέλαβαν τον εραστή της ανήλικης!

Ισχυρή αστυνομική δύναμη αιφνιδίασε τον30χρονο καθηγητή μαθηματικών που παράτησε τη σύζυγό του και τό’ σκασε στη Γαλλία μαζί με 15χρονη μαθήτριά του.

Στα γραφικά σοκάκια της γαλλικής πόλης  Μπορντό έκαναν τον περίπατό τους ο 30χρονος Τζέρεμι Φόρεστ και η 15χρονη μαθήτριά του, Μέγκαν Στέιμερς, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους. Αστυνομικοί ωστόσο τον αναγνώρισαν στις φωτογραφίες που τους είχαν σταλεί από τη βρετανική αστυνομία και του πέρασαν αμέσως χειροπέδες για απαγωγή ανηλίκου.

“Ο Βρετανός καθηγητής και η έφηβη

Βρετανίδα μαθήτριά του που διέφευγαν από τις 20 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν σήμερα στη νοτιοδυτική Γαλλία”, επιβεβαίωσε πριν από λίγο η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι ο καθηγητής τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση. “Βρήκαμε το ζευγάρι στον δημόσιο δρόμο στο κέντρο του Μπορντό“, δήλωσε η ίδια πηγή, τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της 15χρονης είναι “καλή” σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν οι γονείς της…

Εναντίον του καθηγητή είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, “για απαγωγή ανηλίκου”, καθώς πήρε μαζί του την 15χρονη “χωρίς την έγκριση των γονέων της”, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία. Σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης, η Μέγκαν και ο καθηγητής της είχαν αναχωρήσει από το Σάσεξ με ένα μαύρο Φορντ Φιέστα.

Εικόνες από κάμερες ασφαλείας έδειχναν την έφηβη και τον καθηγητή να κρατιούνται χέρι-χέρι στο πορθμείο με το οποίο πέρασαν από το Ντόβερ στο Καλέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα