Στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης κι επίσημα

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ, ενώ ο ίδιος τόνισε πως γύρισε στο σπίτι του...

Ο Σωτήρης Νίνης θέλει να κάνει... restart στην καριέρα του και η ομάδα όπου αναδείχθηκε είναι το κατάλληλο μέρος για την επανεκκίνηση [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Παιδί – προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, υπέγραψε το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι και είναι έτοιμος να συνδράμει

τα μέγιστα στην δεύτερή του θητεία στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Η ΠΑΕ προέβη στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή που θα έχει ισχύ 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και τον καλωσορίζουμε».

Μετά τις υπογραφές, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, όπου και τόνισε πως επιστρέφει στο σπίτι του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο σπίτι μου. Διψάω να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός», δήλωσε ο Νίνης.

The post Στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης κι επίσημα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα